Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Προσπαθειστε να προστατευτειτε απο τους αορατους εχθρους του ιντερνετ !!

Πραγματικα δεν θα αφιερωσω πολυ χρονο για αυτο το σκατοπημα … δεν εγγραφθηκα στο φορουμ να απαντησω γιατι δυστυχως εχω μονο τις φωτο που μου εστειλε καποιος που μετα δεν απαντα να μου δωσει το λινκ ωστε να απαντησω καταλληλα σε ολους αυτους τους σαπιους που ζουν μεσα στην φαντασια και την αντινοηση τους !!..

8 χρονια τωρα με ολους τους τροπους και ολα τα μεσα προσπαθουν να διασυρουν το εργο μου και το ονομα μου , στρατος απο αντινοηση και αρωστημενη φαντασιωση που μεσα απο τις σκιες και πισω απο πληκτρολογια δημιουργει λυκοφιλιες με μονο σκοπο να καψει συνειδηση να στρεψει την πληροφορια αλλου …εκει που τα ανομα αφεντικα του εχουν οφελος !
Ουτε να απαντησω και να ξεκαθαρισω στους δυστηχως καμενους πια συναθρωπους μας εχω διαθεση πια μιας και η οποια ειρηνικη ψυχη ειχα μου τελειωσε στην προσπαθεια να ενωσω και να προειδοποιησω για την φυλακη που ζειτε !!!!… Καθε μου φραση παραφραζεται ..καθε μου λεξη γινεται υπονοουμενο για καποιον ωστε να το καπιλευτει!!…
Μονιμη λεξη αντινοησης ..πεφτει εξω σε ολα … ενοχλω τα μανουαλια σας εκει πανω στο βουνο ; Ενοχλω τον πραγματικο θεο σας και φοβαστε μην σας παρω απο το κοπαδι τα προβατα που δημιουργησατε ;….Γιατι τοσο μεγαλη πρεμουρα να μην δουν τα προβατα ; Γιατι τοσο μεγαλη λυσα να μην πεφτει καποιος μεσα σε κατι που ειναι του μελλοντος; …Αγγιζει την παγιδα σας; ..Σας χαλαει το μαγαζακι σας; …
Χωρις ταμπελα , χωρις δογμα η πρωτες μου κουβεντες για την πραγματικη λυση στο μεγαλο προβλημα μας …μεχρι και συνδικατα εξωτερικου και σωτηρων ηρθαν αντεγραψαν ολα οσα εγραψα απο το 2010 εως το 2013 και δημιουργησαν στρατο ταζοντας δισεκατομυρια … Τι φοβαστε μην κανω κομμα; μην σας παρω την κουταλα με τα ζουμια ; …μην μαθω στα προβατα σας τα κολπα που τους κανατε δουλους;
Οι μεν δηλωνουν ακομα και με call center σε τηλεφωνα οπου περνουν με την ιδιοτητα του νικναμε τους στα διαφορα social …ελα γιαννη ειμαι ο Ζευς … ακου μην διαβαζεις starnger ειναι μασωνος ..ειναι δωδεκαθειστης ..ειναι πρακτορας των αμερικανων των γερμανων …και των κατσικων του Ολυμπου που ερωτοτροπώ καθε τριτη εβδομαδα !!!
Γιατι ομως δεν περνεται να πειτε τα ιδια και για τους υπολοιπους ; Για τα υπολοιπα δημοσιογραφικα μπλοκ …για τους πολιτικους ..για τους εγκριτους δημοσιογραφους … για τους αρχηγους και σωτηρες ;
Βαρεθηκα την σκια σας , σιχαθηκα τον πολιτισμο σας , βρωμαει η δηθεν ηθικη σας , με κανει να θελω να ξερασω η δηθεν ανδρειοσυνη σας !!!
Τις ταμπελες σας οταν θα τις καταπιειτε με ολα αυτα που θα σας αδειασουν … οταν θα σας πουλησουν ολοι γυρω σας …τοτε θα θυμηθειτε…τοτε θα μπορεσετε να διαβασετε χωρις να ειναι μισολογα ολα οσα ελευθερα σας ειπα ..ολα οσα ξεκαθαρα σας προειδοποιησα …!
Μεχρι τοτε να φοβαστε εσεις που κρατατε την συνειδηση στην σκλαβια ..να φοβαστε και να αναρωτιεσται ποιος ειμαι η τι ειμαι και τι ρολο εχω εδω στο τωρα !…Να φοβαστε γιατι γνωριζετε οτι εχετε ηδη τελειωσει ..να φοβαστε και να αναρωτιεστε αν εχει φθασει η ωρα της ειμαρμενης και ειναι η δικη σας γενια να δωσει λογο ..!
Δεν θα προλαβετε πολλους ακομα να καψετε … γιατι ηδη εχω μπει μεσα στα ονειρα σας !
Ωριμοι ειστε ολοι σας διαχειριστειτε την πληροφορια λοιπον… και οχι να σας διαχειριζεται αυτη !
Stranger …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive