Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο εμβολισμός του Γαύδος από την τουρκική ακταιωρό στα Ίμια! Στο φως ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

κα
Δύο βίντεο που αποτυπώνουν την στιγμή που το περιπολικό της τουρκικής ακτοφυλακής στα Ίμια χτύπησε το πλοίο του Λιμενικού «Γαύδος» δόθηκαν στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής...

Η σοβαρή πρόκληση των Τούρκων έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα Ιμια.
Η ώρα, σύμφωνα με το ρολόι του βίντεο και την ανακοίνωση του Λιμενικού ήταν 23:40 το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.
Το τουρκικό περιπολικό «Umut» που παραδόξως σημαίνει… ελπίδα πέφτει με την πλώρη στο αριστερό πριμαίο μέρος του ελληνικού περιπολικού ανοικτής θαλάσσης «Γαύδος».
Δείτε το πρώτο βίντεο από κάμερα στο πίσω μέρος της γέφυρας του περιπολικού με τον κωδικό αριθμό 090 του Λιμενικού:
Το δεύτερο βίντεο διάρκειας 26 δευτερολέπτων δείχνει το τουρκικό περιπολικό «Umut» να «ξύνει» το ελληνικό πλοίο «Γαύδος» στο πίσω πριμαίο μέρος:

1 σχόλιο:

  1. Ψυχραιμία, επαγγελματισμός και ναυτοσύνη. Μεγάλες έννοιες.

    Αποδεικτικό δείγμα αυτών θα ήταν ο κυβερνήτης του σκάφους που δέχεται επίθεση -γιατί ήταν επίθεση- να δώσει ΔΥΟ εντολές:

    1. ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, η οποία είναι ενστικτωδώς αυτονόητη και την έδωσε, και ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ

    2. ΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 30 ΜΟΙΡΕΣ, η οποία θα είχε ελαχιστοποιήσει έως κι' εκμηδενίσει την γωνία προσβολής και τις συνέπειες της προσκρούσεως.

    Το κύριο αυτονόητο είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ να παρέχει ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ με κατάλληλο πλοίο του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ στα παιδιά της ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ και ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ή τουλάχιστον ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ με βύθιση του επιτιθέμενου εισβολέα.

    Δεν παύει αυτά να είναι λόγια και οι προτεινόμενες ενέργειες να έχουν και πιθανές αρνητικές επιπτώσεις. Όμως, η αρνητικώτερη συνέπεια όλων αυτών που ζούμε είναι η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, η οποία έχει μεθοδευθεί από πολύ πριν με σειρά προδοτικών, εφιαλτικών ενεργειών της "ηγεσίας" της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Παραμέναι όσο ποτέ αναγκαία η υιοθέτηση κι' ΕΦΑΡΜΟΓΗ ως ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ το ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΓΜΑ έναντι της τουρκίας, είναι υπόθεση ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ. Όλα τα υπόλοιπα περί πολιτικής Διεθνούς Δικαίου και δεσμεύσεων έναντι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, αποτελούν το "άλλοθι" αυτών που μας σύρουν στην εφαρμογή του δόγματος του διεθνώς μοναδικού δείγματος ανυπόληπτου, καταγέλαστου και θλιβερού καρπαζοεισπράκτωρα. Αν πάψουμε να έχουμε ΠΑΤΡΙΔΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τι θα μας απομείνει; μήπως νομίζεται ότι θα σας αφήσουν τον φραπέ και τα μπουζουκια;;;

    Αν ζούσε ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ θα σας φώναζε: "Αυτοί είστε ωρέ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;"

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive