Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Βρεττός θα «έφευγε» σαν τον Παντελίδη. Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραγουδιστής έπειτα από σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή. ΦΩΤΟ

❱❱ Παγιδευμένος 45' σε μια μάζα από σίδερα • Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η καλλονή σύντροφός του έγινε σμπαράλια! 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός...
όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε δέντρο στη λεωφόρο Ποσειδώνος, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών! 
Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 10 το πρωί, όταν η σύντροφος του τραγουδιστή Σοφία Φυρού, η οποία οδηγούσε το Ι.Χ., έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να τουμπάρει και να πέσει με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή οδηγός αιφνιδιάστηκε όταν ένα λευκό αυτοκίνητο μπήκε ξαφνικά μπροστά τους κλείνοντάς τους τον δρόμο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος. Η κοπέλα προσπάθησε να αποφύγει το όχημα κάνοντας ελιγμούς αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο ανετράπη και κατέληξε στον κορμό. Η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή, που ο τραγουδιστής ο οποίος βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και η φίλη του παγιδεύτηκαν σε μια μάζα από σίδερα. Χρειάστηκαν μάλιστα 45 λεπτά ώστε οι άνδρες της Πυροσβεστικής να καταφέρουν να τους απεγκλωβίσουν!
Σε κρίσιμη κατάσταση
Αμέσως οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Ηλίας Βρεττός φέρει σοβαρά κατάγματα στη δεξιά πλευρά και συγκεκριμένα στα πλευρά, στο μηριαίο οστό και στη λεκάνη. «Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή ο οποίος θα είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν» δήλωσε ο ορθοπεδικός Μανώλης Δασκαλάκης, που τον εξέτασε.
«Για το ενδεχόμενο χειρουργείου θα μπορέσουμε να σας πούμε με την πάροδο των επόμενων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη» ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Ιωάννης Κούρλας για τον τραγουδιστή, που εισήχθη στο νοσοκομείο με το όνομα Ηλίας Καραβασίλης (σ.σ.: Βρεττός είναι το καλλιτεχνικό του προσωνύμιο).
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα που φέρει η νεαρή σύντροφος του τραγουδιστή είναι λιγότερο σοβαρά, ενώ και οι δύο φορούσαν ζώνη, γεγονός που, όπως εκτιμούν όσοι αντίκρισαν το όχημα μετά την πρόσκρουση, αποδείχθηκε σωτήριο... Πάντως η νεαρή κοπέλα φέρεται ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Τραγική ειρωνεία, το γεγονός ότι ακριβώς δύο χρόνια πριν στην παράλληλη μοιραία λεωφόρο Βουλιαγμένης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο Παντελής Παντελίδης... Και χθες παραλίγο να έφευγε με τον ίδιο τραγικό τρόπο και ο φίλος του Ηλίας Βρεττός.
«ΑΦΟΥ ΖΩ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ...»
Αργά χθες το βράδυ ο Ηλίας Βρεττός μέσα από το νοσοκομείο έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για το ατύχημα. «Αφού ζω, όλα καλά... η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια που ξεκινάει... Σας ευχαριστώ από καρδιάς» έγραψε, ενώ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μάνατζέρ του Λουκάς Καραγιάννης, στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς, απευθυνόμενος στους οικείους του, ανέφερε ότι «Με βοήθησε ο Θεός και είμαι αυτή τη στιγμή εδώ».
Μάλιστα, όπως είπε ο μάνατζέρ του, ο τραγουδιστής είχε μόλις επιστρέψει από το Ρέθυμνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνταν από γαστρεντερίτιδα. «Είχε τη μηχανή του στο αεροδρόμιο, αλλά ήρθε μία φίλη του να τον πάρει με το αυτοκίνητό του επειδή ήταν χάλια, ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να οδηγήσει. Μπήκε, λοιπόν, το αυτοκίνητο μπροστά τους, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε» τόνισε ο Λουκάς Καραγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive