Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Δήλωση του ισοβίτη δολοφόνου σύντροφου Κουφοντίνα για την ένταση του Κορυδαλλού: «Ο αυταρχισμός του Υπουργείου Δικαιοσύνης δε θα περάσει» "Κρατάμε ανοιχτό το προαύλιο"



Συνεχίζεται η έκρυθμη κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατούμενοι διαμαρτυρόμενοι στην μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου αποφάσισαν !! να κρατήσουν ανοιχτό το προαύλιο τις μεσημεριανές ώρες.  Αυτό αναφέρει ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την οποία συνυπογράφει ο Δημήτρης Κουφοντίνας...
που κρατείται στις γυναικείες φυλακές.  «Συμπαραστεκόμαστε στη διαμαρτυρία των κρατουμένων στις ανδρικές φυλακές. Ο αυταρχισμός του υπουργείου δικαιοσύνης δε θα περάσει», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.  Από τις 6.45 το πρωί του Σαββάτου επικρατεί ένταση στις φυλακές Κορυδαλλού, με αφορμή τη μεταγωγή του Γιαγτζόγλου στις φυλακές Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive