Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Σοκ στο Περιστέρι: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κάηκε μέσα στο διαμέρισμά του! Χτες καηκε γνωστη δημοσιογραφος …

ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ «ΒΟΗΘΕΙΑ, ΚΑΙΓΟΜΑΙ». Ασύλληπτη τραγωδία το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (19/02) στο Περιστέρι, όπου ένας άτυχος ηλικιωμένος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν από άγνωστη ακόμη αιτία ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα του...

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στο Περιστέρι, με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα.
Λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία της οδού Αισώπου στο Περιστέρι.
Το διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες και ο ηλικιωμένος που βρισκόταν μέσα σε αυτό, βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια. Οι εκκλήσεις του άτυχου άνδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου σήκωσαν ολόκληρη την πολυκατοικία στο πόδι. Οι γείτονές του που τον άκουσαν να φωνάζει, «βοήθεια, καίγομα» έσπευσαν για βοήθεια, ωστόσο η πόρτα του διαμερίσματος, ήταν κλειδωμένη και ο άτυχος ηλικιωμένος είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο διαμέρισμα. Στην ίδια πολυκατοίκια, όπως αναφέρουν κάτοικοι, έμενε και ο γιος του θύματος, αλλά εκείνη τη στιγμή απουσίαζε.
Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο, λίγο αργότερα εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο άνδρα.
άτομο εντοπίστηκε στο διαμέρισμα επί της οδού Αισώπου στο Περιστέρι Αττικής. Η πυρκαγιά υπό έλεγχο.
newsbomb.gr
Χτες ειχαμε αλλη μια τραγωδια ….
Τραγωδία – Η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα είναι η γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες στη Χαλκιδική
Τραγωδία ανήμερα της αποκριάς στη Χαλκιδική.
Η νεκρή που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, το πρωί της Κυριακής, στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας είναι η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα.
Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα. Πρόκειται για την μητέρα της θανούσης η οποία είναι βαριά άρρωστη.
Διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.
Η Καρολίνα υπήρξε παρουσιάστρια ειδήσεων στον Ant1, αρθογραφούσε σε έντυπα ενώ εργάσθηκε και στο Alter.
Οσο εμεις καιμε καρναβαλους ..καιγονται ελληνες ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive