Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΞΕΡΝΑΩ ΑΠ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!! ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ. ΦΩΤΟ

Ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, έχει χαρτοφυλάκιο με μετοχές και επενδυτικά προϊόντα που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο του κ. Παπαδημητρίου ανέρχεται στα 2.725.881 δολάρια, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του. Το χαρτοφυλάκιο αυτό, το κατείχε το 2015, όταν δεν είχε ακόμα υπουργοποιηθεί. Την ίδια χρονιά, δήλωσε εισοδήματα 453.429 δολάρια.
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και σύζυγος του κ. Παπαδημητρίου, Ράνια Αντωνοπούλου, κατείχε μετοχές 340.000 δολαρίων σε χρηματιστήρια και καταθέσεις ύψους 11.400 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. Άραγε, έχει τόσο μεγάλη ανάγκη την ενίσχυση του κράτους;
Το ζευγάρι υπουργών, έχει από κοινού καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού 480.154 δολάρια.
Το υπουργικό ζεύγος διαθέτει διαμέρισμα 110 τ.μ. στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και μία βίλα στη Σύρο 300 τ.μ. με 180 τ.μ. βοηθητικούς χώρους σε οικόπεδο 4.950 τ.μ. Η βίλα διαθέτει και μία πισίνα 80 τ.μ.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΒΡΑΙΟΣ , ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ .ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΟΥΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive