Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ψωμιάδης αγόρασε στολές του Ζορό στα παιδιά του Τσίπρα. ΦΩΤΟ

Προέτρεψε δε με την πρωτότυπη κίνησή του τους γιους του Αλέξη Τσίπρα να εξελιχθούν μεγαλώνοντας σε «προστάτες των φτωχών και των αδυνάτων», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην εποχή της ισοπέδωσης των πάντων...
απόλυτη προτεραιότητα έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις, πάνω από κόμματα και ιδεολογικές διαφορές». Πάντως, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φαίνεται ότι έχει πάρει... εργολαβία τις Απόκριες, καθώς προανήγγειλε το επόμενο... χτύπημά του, μετά τον σάλο που προκάλεσε η διαφήμιση των Jumbo με τον καβαλάρη «Ζορό».
Οπως ανακοίνωσε το γραφείο του, ο απρόβλεπτος πρώην περιφερειάρχης θα συμμετάσχει στο Αγρίνιο σε διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης καρναβαλικής στολής, αποδεικνύοντας ότι το τηλεοπτικό spot ήταν μόνο η αρχή. Μάλιστα, η ανακοίνωση δεν αφήνει κανένα περιθώριο η είδηση να είναι... fake news ή hoax (!): «Στο Αγρίνιο θα βρίσκεται για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (17-19 Φεβρουαρίου) ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης θα φτάσει στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου 17/2 και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (“Hotel Alexander”). Την Κυριακή 18/2 στις 22.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “Κτήμα Amaro” θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό καλύτερης καρναβαλικής στολής που διοργανώνει κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας γιορτάζοντας τις Απόκριες ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας».
Ακόμη δεν είναι ξεκαθαρισμένο αν ο κ. Ψωμιάδης θα διαγωνιστεί με τη γνώριμη στολή του Ζορό ή θα επιλέξει άλλη εμφάνιση, που τη φυλάει για έκπληξη.

1 σχόλιο:

  1. Καλὸν θὰ ἦτο ὁ κ. Ψωμιάδης νὰ φοροῦσε (καὶ νὰ ἐδώριζε) στολὲς ὄχι τοῦ μὴ Ἕλληνος καὶ ἀνυπάρκτου Ζοροό, ἀλλὰ στολὲς τοῦ Ἕλληνος καὶ ὑπάρξαντος Χρίστου Νατσοῦ, γνωστοῦ ὡς Νταβέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive