Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Έπεσε πάνω της να την φάει ο κατσαπλιάς πρώην σύντροφος του Τσίπρα! Τον έκανε με τα κρεμμυδάκια η λεβέντισσα συν διοργανώτρια του συλλαλητηρίου! ΒΙΝΤΕΟ

mpitakou primikiris
Άγρια μάχη στο δελτίο του Μυλωνάκη!
Ο προβοκάτορας των τηλεοπτικών παράθυρων και τακτικός θαμώνας στο αρτ τα έχωσε άσχημα στην Γεωργία Μπιτάκου που είναι μέλος συντονιστικού του συλλαλητηρίου! ΔΕΙΤΕ το από το 57:28. ΒΙΝΤΕΟ>>

3 σχόλια:

  1. Είδα σήμερα στον αντένα τον ΚΎΡΙΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ να ξεφτιλίζει το άθλιο κομματόσκυλο του σύριζα ζαχαριαδη. Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου. Στην εκπομπή του Παπαδάκη. Αναζητήστε την. Αξίζει. Η επιτυχία του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης έχει αποτελέσματα. Όλοι οι Έλληνες λοιπόν στην Αθήνα. Πρέπει να ξεπεράσουμε το εκατομμύριο. Πρέπει να προστατεύσουμε την πατρίδα μας από τους προδότες. ΕΜΠΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτούς τους κατσαπλιάδες μάζευε και μαζεύει το δήθεν "πατριωτικό" ΑΡΤ του συστημικού Καρατζαφεροκωλοτούμπα, τους δίνει και βήμα και φωνή!!!καταλάβατε οπαδοί του αρχιλαμόγιου Καρατζαφέρη;;ξυπνήστε ρε όρνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive