Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Έκλαψαν οι πάντες στο μνημόσυνο της Θύρας 7 – Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού – Το σύνθημα «αδέρφια, ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» δονούσε την ατμόσφαιρα (ΦΩΤΟ)

4360732

Το σύνθημα «αδέρφια, ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» δόνησε ξανά την ατμόσφαιρα πάνω από το «Γ. Καραϊσκάκης». Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, από όλα τα τμήματα, τίμησε τη μνήμη των 21 ανθρώπων που στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της Θύρας 7....   Στο ετήσιο μνημόσυνο τα στεφάνια ήταν πάρα πολλά, ενώ  κιτρινόμαυρο στεφάνι, υπήρχε και από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Σωκράτης Κόκκαλης, o Γιάννης Μώραλης, ο Όσκαρ Γκαρθία αλλά και οι ποδοσφαιριστές, η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και οι ακαδημίες, καθώς επίσης και πολύς απλός κόσμος δεν ξέχασε τους «αθάνατους»,  ενώ οι επικεφαλής των τμημάτων (ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης), Βαγγέλης Μαρινάκης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και Μιχάλης Κουντούρης κάθισαν στο ίδιο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive