Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Για να μην ξεχνάμε! Κ. Ζουράρις: Εντάχθηκα στους ομοφυλόφιλους. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Ζουράρις
Το πιο πολυσυζητημένο πολιτικό πρόσωπο των ημερών είναι ο Κώστας Ζουράρις, μετά την παραίτηση του από υφυπουργός Παιδείας, η οποία έγινε δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα. 
Ο κος Ζουράρις αναγκάστηκε να παραιτηθεί...
καθώς επιτέθηκε λεκτικά στους οπαδούς –αλλά και γενικότερα- του Άρη και του Ολυμπιακού, με δηλώσεις που προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων. 
Ωστόσο, τα συγκεκριμένα λεγόμενα του τέως υφυπουργού δεν είναι τα μόνα που έχουν/είχαν προκαλέσει αντιδράσεις. 
Χαρακτηριστικά, θυμηθήκαμε τη δήλωση του κου Ζουράρι από το βήμα της Βουλής ότι έχει ενταχθεί στο Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλοφίλων Ελλάδας (ΑΚΟΕ): «Ο πατέρας μου Γιώργος Ζουράρις ήταν ιδρυτής της σεξολογίας στην Ελλάδα  και είχε ασκηθεί  σε βάρος του  ποινική δίωξη  από το Διαρκές Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι επιδίωκε την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας για να πλήξει το μαχητικό φρόνημα του στρατεύματος. Δέχτηκα ο ίδιος βαναυσότητα  40 χρόνια μετά, στην ΚΕ του ΚΚΕ Εσωτερικού, όταν ως μέλος της έγινε γνωστό ότι είχα δεχθεί να ενταχθώ παράλληλα και στο Απελευθερωτικό Κίνημα Ομοφυλοφίλων Ελλάδας (ΑΚΟΕ)».
(Eναλλακτικά ΕΔΩ)
Και επειδή έγινε αναφορά στον πατέρα του Κώστα Ζουράρι, Γεώργιο, σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια από … τη δουλειά του: 
Η ΒΛΑΒΕΡΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ.
ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΤΕΡΜΩΝ
Η διακοπή του αυνανισμού προ της εκσπερματώσεως συνεπεία ψυχικών εμποδίων παρουσιάζεται εις πολλάς περιπτώσεις. Εάν όμως η αύξησις και η δημιουργία ηδονής έχη προχωρήσει μέχρις ενός ωρισμένου σημείου, η συγκράτησις και το σταμάτημα αυτού αυξάνει και μεγαλώνει τας νευρικάς εκ του αυνανισμού βλάβας και ζημίας, αντί να τας εξαφανίζει ή να τας μειώνει, όπως θα έπρεπε. Τα εμπόδια αυτά επιδρούν καθ’ όμοιον τρόπον με τον παρατεταμένον αυνανισμόν, που έγκειται εις το γεγονός ότι η εκσπερμάτωσις και το με αυτήν συνδεδεμένoν ανώτατον σημείον ηδονής παρατείνεται και καθυστερείται επί πολύ. Ευθύς ως ο αυνανιζόμενος αισθανθή ότι τα πρoειδοποιητικά ηδονικά σημεία δια την τελικήν ηδονήν και οργασμόν πλησιάζουν, σταματά τις κινήσεις του, δια να τας επαναρχίση μετά μικράν διακοπήν. Είναι αυτονόητον ότι η κατανάλωσις της νευρικής δυνάμεως είναι μεγαλυτέρα, ανέρχεται υψηλά και κατ’ ακολουθίαν και η βλάβη και ζημία είναι περισσότερον εκτεταμένη και περισσότερον επικίνδυνη . Πρέπει όμως να τονισθή ότι ο χρόνος που παρέρχεται από την έναρξιν της αυνανιστικής ενεργείας μέχρι του οργασμού και της εκσπερματώσεως, όπως και κατά την συνουσίαν, ποικίλλει εις τα διάφορα άτομα και φθάνει από ολίγα δευτερόλεπτα, όπως και εις την πρόωρη εκσπερμάτωσιν, εις πολλά λεπτά, πέντε, δέκα, είκοσι ή και περισσότερα.
Γεωργίος Κ. Ζουράρις: Αυνανισμός, εις το φως της Επιστήμης (Μέλισσα)

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive