Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ένταση για το πολυνομοσχέδιο έξω από τη Βουλή. «Όχι στη λιτότητα και τον αυταρχισμό. Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία». ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Ένταση για το πολυνομοσχέδιο έξω από τη Βουλή
Ένταση επικράτησε έξω από τη Βουλή όπου πραγματοποιείται κινητοποίηση ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια. Διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και η ατμόσφαιρα στο σημείο είναι έκρυθμη....

Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι η διάταξη που αφορά τον τρόπο κήρυξης της απεργίας ουσιαστικά βάζει ένα τέλος στο απεργιακό δικαίωμα, ενώ η κινητοποίηση πραγματοποιείται και για τη διάταξη για τους πλειστηριασμούς «που σημαίνει ουσιαστικά εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες».
«Όχι στη λιτότητα και τον αυταρχισμό. Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία», αναγράφεται σε ένα μεγάλο πανό που έχει αναρτηθεί έξω από τη Βουλή.
dpohjp1
dpohjp2
dpohjp3
dpohjp4
dpohjp5
idofuidos1
idofuidos2
idofuidos3
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive