Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Τι αποκάλυψε ο πατέρας της

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Τι αποκάλυψε ο πατέρας της
Η Δώρα μου είχε πει ότι την απειλούσαν και ότι φοβόταν για κάποιες από τις υποθέσεις που χειριζόταν ως εφοριακός, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, μετά τις νέες αποκαλύψεις από τον δολοφόνο της, ότι του έταξαν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσει...
Ο πατέρας της άτυχης 30χρονης είχε διατυπώσει αυτούς τους ισχυρισμούς από την πρώτη στιγμή που έμαθε το φρικτό τέλος του παιδιού του. Σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, θύμισε πως η πρώην γυναίκα του, η μητέρα της Δώρας, είχε καταγγείλει ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το παιδί τους επί ημέρες πριν επιτεθεί και την σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας, στα Πατήσια.
Ο ίδιος λέει πως την είχε συμβουλεύσει να παραιτηθεί και να φύγει να ζήσει στο εξωτερικό, καθώς όπως λέει ήταν «λαμπρό μυαλό», όμως εκείνη ήθελε να μείνει στην πατρίδα της και να προσφέρει όσο μπορεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 o 58χρονος καθ΄ ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη έστειλε στις 22/12 στον 18ο ανακριτή μία πολυσέλιδη επιστολή 30 περίπου σελίδων στην οποία αποκαλύπτει ότι δεν δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη με σκοπό να τη ληστέψει αλλά γιατί άλλοι τον έβαλαν να το κάνει.
Ο 58χρονος δράστης κάνει λόγο για δύο άνδρες τους οποίους μάλιστα όπως αναφέρει μπορεί να κατονομάσει, οι οποίοι του πρόσφεραν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσει.
Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την επιστολή του δράστη του πρόσφεραν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες του έδωσαν φωτογραφίες της Δώρας προκειμένου να μπορέσει εύκολα να την αναγνωρίσει. Ο δράστης την παρακολουθούσε για πολλές ημέρες την νεαρή κοπέλα και στη δουλεία και στο σπίτι αλλά και στο νεκροταφείο όπου στις 18 Οκτωβρίου την σκότωσε με 14 μαχαιριές.
Σημειώνεται επίσης ότι στο κείμενό του ο 58χρονος αναφέρει με λεπτομέρειες πόσο συχνά και πού συναντούσε τους άνδρες αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive