Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΡΟΠΗΣ για την ελληνική Βουλή. Βουλευτές χειροκροτούν το κόψιμο επιδομάτων σε πολύτεκνους!!


Ο λόγος για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα από τη Βουλή παραδέχθηκε πως ένα ποσοστό -αδιευκρίνιστο σε ακριβή νούμερα- πολύτεκνων-τρίτεκνων θα δει μειώσεις στα επιδόματα του 2018. Το ακόμη πιο απίστευτο είναι πως αμέσως μετά αυτή του την....εξαγγελία, σύσσωμοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να τον...χειροκροτήσουν!...
Δείτε το απίστευτο βίντεο, που μας θύμισε τους ψηφοφόρους της Χίλαρι Κλίντον στις ΗΠΑ, που την χειροκροτούσαν ενώ τους υποσχόταν περισσότερους φόρους!!! ΒΙΝΤΕΟ>>
                                                                                             

1 σχόλιο:

  1. Με το πολυνομοσχέδιο παρέδωσαν στην Βουλή, την Θράκη μας στους Τούρκους!

    Οι Ελληνες το γένος μωαμεθανοί της Θράκης (η έρευνα DNA αυτό έδειξε) ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ σε ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!!Οσοι υπερψήφiσαν παρεβίασαν ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του Αρείου Πάγου,του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος που κατεδίκασε τον Τουρκισμό ,ουσιαστικά παρέβησαν το εξαιρετικό μας Σύνταγμα.

    Σιγά μην νοιαστεί η Εκτελεστική Εξουσία για το Σύνταγμα και για Δικαστικές Αποφάσεις.ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ.Οστόσο όλοι γνωρίζουμε οτι όταν ποδοπατείται η Δικαστική εξουσία και ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ κατ εξακολούθηση το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ έχουμε Δικτατορία .

    Τώρα έρχεται και το θέμα των Σκοπίων,των Αλβανών,των Νησιών,όλα είναι έτοιμα.

    ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1911;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive