Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Καταδίωξη με νεκρό και τραυματίες έξω από τη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε όχημα το οποίο επιτάχυνε για να ξεφύγει

Καταδίωξη με νεκρό και τραυματίες έξω από τη Θεσσαλονίκη
Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλα τρία τραυματίστηκαν, στη διάρκεια καταδίωξης φορτηγού αυτοκινήτου από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.
Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο φορτηγό...
στην περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, ο οδηγός του δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ακολούθησε καταδίωξη, και στο ύψος της Σίδνου έξω από τη Θεσσαλονίκη, το φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα ένας από τους επιβαίνοντες να χάσει τη ζωή του και οι άλλοι τρεις να τραυματιστούν, σύμφωνα με ενημέρωση από το ΕΚΑΒ. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος ήταν Έλληνας και οι επιβάτες Αλβανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive