Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Δεν θα πιστεύετε τι είναι σημαντικό για τον Αλλάχ! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν θα πιστεύετε τι είναι σημαντικό για τον Αλλάχ!
Τελικά σε τι Θεό πιστεύουν όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι έποικοι της Δύσης; Δείτε τι λέει ιμάμης στο μουσουλμανικό ποίμνιο, όχι σε κάποια πόλη της Μέσης Ανατολής, αλλά στον Καναδά, κατηχώντας τους πιστούς μουσουλμάνους! ΒΙΝΤΕΟ>>

Η τυπολατρία σε όλο της το μεγαλείο!
Καταπίνουν την κάμηλο κι όλη τη σαπίλα που μπορεί να σκεφτεί το πιο βρώμικο μυαλό και μάλιστα καθημερινά. Μπορούν να κλέβουν, να βιάζουν παιδιά και να σκοτώνουν, αλλά μόλις κάνουν έναν τεμενά στον Αλλάχ, όλα σβήνονται και πάνε και στον παράδεισο!
 Η διαφορά νοοτροπίας των χριστιανών από αυτό το σκεπτικό είναι χαώδης.
 Καλό είναι να πάρουμε κι ένα παράδειγμα από αυτό το ακραίο ισλαμικό κήρυγμα κι εμείς οι χριστιανοί, που κάποιες φορές κάνουμε τα ίδια, με την έννοια ότι, ενώ κατακρίνουμε τον συνάνθρωπο, του δείχνουμε ασπλαχνία, τον κακομεταχειριζόμαστε ή τον πληγώνουμε κατόπιν πιστεύουμε, ότι αφού νηστεύουμε και κοινωνάμε, είμαστε σωστοί χριστιανοί.
 Ας καταλάβουμε όλοι, πως δεν μετρούν οι τύποι, αλλά η ουσία κι αυτή μετριέται από το πως συμπεριφέρεται κάποιος στον διπλανό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive