Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Αποκαλύψεις σοκ στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη: Ο γνωστός δικηγόρος είχε πάει στην εφορία!

Αποκαλύψεις σοκ στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη: Ο γνωστός δικηγόρος είχε πάει στην εφορία!
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.  Στην κατάθεση του υπάλληλος της εφορίας, όπου δούλευε η 33χρονη ανέφερε ότι ο «γνωστός δικηγόρος», τον οποίο ο καθ’ ομολογία δολοφόνος ονομάζει ως ηθικό αυτουργό, πέρασε από τα γραφεία της ΔΟΥ.  «Ο δικηγόρος…
είχε έρθει κάποια στιγμή στην εφορία μας, σε άσχετο χρόνο, αλλά για μία υπόθεση που χειριζόταν άλλος ελεγκτής», ανέφερε ο συνάδελφος της Δώρας Ζέμπερη στον ανακριτή και συμπλήρωσε: «Η Δώρα δεν είχε σπουδαίες υποθέσεις, δεν μας είχε πει ποτέ ότι φοβόταν ή ότι είχε δεχθεί απειλές».  Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο, στις 18 Οκτωβρίου 2017. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού κατέθεσε δύο υπομνήματα, στα οποία κάνει λόγο για ηθικούς αυτουργούς.  Στο δεύτερο υπόμνημα κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το «αφεντικό» όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.  Όπως αποκάλυψε ο συγκάτοικος του Μανώλη Σοροπίδη: «… Σε άλλο τηλεφώνημα στις 28 Δεκεμβρίου μού είπε 9/1 να πάω στον κύριο, στον 18ο ανακριτή να καταθέσω δύο κουβέντες που μου είπε και τις ξέρεις (σ.σ. απευθύνεται στον δημοσιογράφο του STAR). Δημοσιογράφος STAR: «Τα δύο ονόματα που ξέρουμε, τον δικηγόρο και Μεταγωγών».  «Ναι, αυτά», απάντησε ο 44χρονος συγκάτοικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive