Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ


Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!*
*Ο πολιτικός φορέας «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» προσκαλεί και παρακαλεί όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να παραστούν προσωπικώς όλοι σε μια από τις δύο συγκεντρώσεις, που θα γίνουν στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και την Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή 21-1-2018...
και να δηλώσουν βροντόφωνα, ότι δεν δέχονται να περιέχει το όνομα του κράτους των «ΣΚΟΠΙΩΝ» την λέξιν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, δια τους κάτωθι λόγους:
  Η Μακεδονία από αρχαιοτάτων χρόνων εκτείνεται βόρεια μέχρι του τέλους του υψιπέδου Φλωρίνης, ήτοι τα στενά βόρεια του Περλεπέ και από την κοιλάδα του Αξιού ποταμού μέχρι την έξοδο των στενών Δεμίρ Καπού βόρεια αυτής της γραμμής εκτείνεται η ΔΑΡΔΑΝΙΑ. Η Σιωνιστική προπαγάνδα όμως παρέσυρε μερικούς μετά το 1930 να επεκτείνουν τα όρια της Μακεδονίας βορειότερα και συμπεριέλαβαν εις αυτήν, δολίως, και το υψίπεδον των ΣΚΟΠΙΩΝ και μέρος της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. Άλλοι ως πράκτορες και άλλοι ως μεγαλομανείς Έλληνες, χωρίς να προβλέψουν την παγίδα και τον Σκοπό των Σιωνιστών.
 Σήμερα οι Σιωνισταί θέλουν να ολοκληρώσουν το όνειρό τους ήτοι να δώσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα ΣΚΟΠΙΑ εις πρώτον χρόνον και μετά να δημιουργήσουν με μεθόδους που έχουν σχεδιάσει προ 100 ετών την μεγάλην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ με νότια σύνορά της τον ΟΛΥΜΠΟ. Εδημοσιεύθει στις εφημερίδες προ ετών ο χάρτης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με αυτά τα σύνορα και μάλιστα έλεγαν τότε ότι ήτο του υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α.
 Εκείνο που είναι βέβαιον είναι ότι οι Σκοπιανοί γράφουν εις τα άρθρα 3 και 49 του Συντάγματός τους ότι: «θα αγωνιστούν δια τα δικαιώματα των Μακεδόνων των γειτονικών χωρών». Βάσει αυτών των 2 άρθρων του Συντάγματός των τα Σκόπια ΔΕΝ επιτρέπεται να μπουν στο ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και τον ΟΗΕ διότι τα καταστατικά των γράφουν σαφώς ότι για να γίνει μία χώρα μέλος ΔΕΝ πρέπει να διεκδικεί εδάφη άλλων χωρών. Και αυτό δεν το προέβαλαν οι Κυβερνήσεις μας, ούτε τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως δια να αναγκασθούν οι Σκοπιανοί να αλλάξουν το Σύνταγμά τους και τις απαιτήσεις τους για την Μακεδονία, για να γίνουν μέλη αυτών των οργανισμών που αγωνίζονται να μπουν. 
 Ποιος συνέταξε το Σύνταγμα των Σκοπιανών αφού αυτοί είναι όλοι αγράμματοι; Ασφαλώς εκείνος που τους έκανε Κράτος. Ποιος τους έκανε Κράτος; Ο Μεγάλος Αδελφός. Γιατί τους έκανε Κράτος και γιατί έγραψε αυτά στο Σύνταγμά τους; Παρακαλώ να απαντήσει έκαστος μόνος του αφού διαβάσει και τα ακόλουθα:
   Γιατί γράφω τόσο θαρρετά και ξεκάθαρα ότι το σχέδιο αυτό του διαμελισμού της Ελλάδας μέσω του Κράτους των ΣΚΟΠΙΩΝ είναι των Κοσμοκρατόρων του Μεγάλου Αδελφού και το έχει μελετήσει προς 150 ετών τουλάχιστον; Ιδού οι αποδείξεις:
 Το 1912 ο εβραίος Ραββίνος και δικηγόρος Θεσσαλονίκης Πέπο Μαλάχ με αρθρογράφημά του εις τις εφημερίδες της Ευρώπης προπαγάνδιζε έντονα την ίδρυσιν Μακεδονικού Κράτους μέχρις του Ολύμπου. Αμέσως μετά ετάχθησαν υπέρ του Μακεδονικού κράτους ο Ουκρανός εβραίος Κρίστιαν Ρακόβσκυ, ως και ο Θεσσαλονικιός εβραίος δικηγόρος Εμμανουήλ Σάμ Καράσσο. Και από το 1918 δημοσιεύουν στο Παρίσι και τον Ευρωπαϊκό τύπο φλογερά άρθρα υπέρ του Μακεδονικού Κράτους.
   Ακολουθεί το συνέδριο της Κόμιντερν του 1923 που ζητά ευθέως από τα μέλη του και τους Έλληνες Κομμουνιστάς την ίδρυσιν Μακεδονικού Κράτους. Ο Λένιν το 1924 τρεις μήνες πριν πεθάνει κάλεσε τους επιτελείς του και τους έδωσε εντολή να δημιουργήσουν πάση θυσία Μακεδονικόν Κράτος. Γι’ αυτό και οι σημερινοί πολιτικοί της Ελλάδος κόπτονται να δημιουργήσουν Μακεδονικόν Κράτος πάση θυσία, άλλος ενεργά άλλος παθητικά αδρανοποιώντας τον λαό, διότι πολλοί είναι κρυφοεβραίοι όπως ο Τσίπρας και αρκετοί υπουργοί του, αρχηγοί κομμάτων και οι άλλοι είναι βασικά Μασόνοι και κανείς των δεν θέλει να στεναχωρήσει τον Μεγάλο αδελφό μην πέσει σε δυσμένεια.
    Σας αντιγράφω ένα απόσπασμα από την εφημερίδα «Έστία» που το δημοσίευσε πριν 106 χρόνια την 20 Νοεμβρίου 1912: «Τηλεγράφημα του εν Κωνσταντινουπόλει ανταποκριτού των «Τάιμς»… Υπάρχουν πολλές ενδείξεις, ότι Ισραηλιτική προπαγάνδα υπέρ μετατροπής της Θεσσαλονίκης εις αυτόνομον πόλιν διεξάγεται κατ’αυτάς μετά πολλού ζήλου…».
    Οι Σιωνισταί ποτέ δεν παραιτούνται από τα σχέδιά τους, επιμένουν μέχρι να τα πραγματοποιήσουν, ας περάσουν και χιλιάδες χρόνια και κατόρθωσαν μετά 2.000 χρόνια να διοικούν την ανθρωπότητα και σήμερα να επιτυγχάνουν αυτό που έγραψε η «Εστία» πριν 106 χρόνια. Διότι, διά όσους δεν γνωρίζουν, εις την Θεσσαλονίκην έγινε επέκτασις του σχεδίου πόλεως, γύρω από την πόλη, εις μεγάλες εκτάσεις χωρίς να το ζητήσει κανείς. Και τα οικόπεδα αυτά τα αγόρασαν αλλοδαποί παραλήδες.
    Ένας γνωστός μου επισκεύθη το Ισραήλ προς έτους και μας διηγήτο, «εις ένα καφενείο που μιλούσα με εβραίους με ρώτησε ένας από πού είμαι, και του είπα, από τη Θεσσαλονίκη και μου απαντά, και εγώ από εκεί είμαι. Πως είσαι από εκεί αφού ζεις εδώ; Είμαι γραμμένος στη λίστα να πάω μόλις με ειδοποιήσουν, είμαστε πολλοί που θα έρθουμε από εδώ» και συνέχισε ο συνομιλητής μας, εις το Ισραήλ αν είναι μία μεγάλη παρέα εβραίων και ρωτήσεις, ποιος είναι από Θεσσαλονίκη, κάποιος θα δηλώσει ότι είναι Θεσσαλονικός».
 Μερικοί που κάνουν τους καλώς πληροφορημένους λένε ότι τα οικόπεδα της Θεσσαλονίκης τα έχουν αγοράσει αλλοδαποί κρυφοεβραίοι και ετοιμάζονται να φέρουν ένα και πλέον εκατομμύριο για να αναλάβουν το κράτος της Μακεδονίας και να εκμεταλλεύονται τα βαλκάνια. Μερικοί γνωρίζετε ότι οι παλαιοί εβραίοι θεωρούν την Θεσσαλονίκη δεύτερη πατρίδα τους.
  Ο ιδρυτής του κράτους των ΣΚΟΠΙΩΝ Γκλιγκόρωφφ την 9-9-1991 όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι αν οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι των Μακεδόνων του Μ. Αλεξάνδρου, απήντησεν:       «Όχι, δεν καταγόμαστε από τους αρχαίους Μακεδόνες. Εμείς είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε εδώ τον 6ον μ.Χ. αιώνα».
 Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο ΙΙ είχε παραχωρήσει μία αποκλειστική συνέντευξη εις την «Κυριακάτικη Ε.» που δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 1992. «Η Μακεδονία είναι Ελληνική, πατρίδα του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου, του Μεθοδίου και του Κυρίλλου. Το Βατικανό καταδικάζει οποιαδήποτε πλαστογράφησιν της ιστορίας».
 Ιστορικά, γνωρίζουμε ότι ο Μ. Κωνσταντίνος, ο Ιουλιανός και ο Ιουστινιανός ήσαν Σκοπιανοί. Γιατί όλες οι ιστορίες του κόσμου τους γράφουν ως Ιλλιρίους και όχι Μακεδόνες;
  Υπάρχει και το απόρρητο έγγραφο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, της 26/12/1944 το οποίο υπογράφει ο Υπ. Εξωτερικών Στετίνιους, εις το οποίον ο κ. Στετίνιους γράφει: «… Η πάγια πολιτική αυτής της Κυβέρνησης είναι να αντιτίθεται σε οποιανδήποτε αναβίωση του Μακεδονικού ζητήματος, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα …».
  Υπάρχουν και άλλα πολλά παρόμοια που γράφω στο βιβλίο μου «ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ» σελίδα 848-857. Γιατί οι πολιτικοί της αντιπολιτεύσεως που πιστεύετε ότι είναι πατριώτες δεν τα επικαλούνται να προλάβουν την καταστροφή; Διότι όλοι οι πολιτικοί για την κουτάλα υπηρετούν τον Μεγάλο Αδελφό, και εις υγείαν τα κορόιδα που μας ψηφίζουν.
 Η περιοχή των Σκοπίων ονομάζετο ΔΑΡΔΑΝΙΑ, οι Δαρδανείς υπό των αρχαίων χαρακτηρίζοντο ως άγριοι και ακάθαρτοι. Οι Έλληνες για να προσβάλλουν κάποιον ως ακάθαρτον τον έλεγον: «Τρείς του βίου λέλουται, ώσπερ Δαρδανεύς». Οι Δαρδανείς στη ζωή τους ελούντο μόνον τρείς φορές. Μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο την παραχώρησαν οι νικηταί στην Γιουκοσλαβία και την μετονόμασαν Βαρντάσκα, μέχρι τότε ονομάζετο Μπανοβίνα.
     Το 1945 ο εβραίος Ιωσήφ Μπρόζ – Τίτος κατ’ εντολήν του Μ. Αδελφού την μετονόμασε Μακεδονία για μελλοντικήν χρήσιν την οποίαν ζούμε σήμερα και αύριο έρχονται τα χειρότερα που θα εφαρμόσουν τον διαμελισμό της Ελλάδας. Τι περιμένουμε οι Έλληνες για να ξυπνήσουμε; Να μας εκπατρίσουν τελείως ή να πεθάνουμε της πείνας ως ο βάτραχος στο καζάνι που βράζουν το νερό σιγά σιγά;
Προτάσεις
α) Η Κυβέρνησις να ζητήσει από τον ΟΗΕ να στείλει επιτροπή επιστημόνων να εξετάσει το DNA των Σκοπιανών και να είσθε βέβαιοι ότι θα βρει κατοίκους με DNA καθαρό Μακεδονικό1,5% και Ποντιακό 5% διότι με τον αλληλοσπαραγμό των Ελλήνων 1946-1949 έφυγαν στα Σκόπια  πολλοί Έλληνες αριστεροί, που οι περισσότεροι ήσαν Πόντιοι από τους Νομούς Φλωρίνης και Πέλλας, διότι είχαν κάνει εγκλήματα στην Έλλάδα και εφοβούντο τις αντεκδικήσεις. Θα βρουν με DNA Αλβανούς 44-48%, Βούλγαρους 26-30%, Σλάβους 15-20% και Πόντιους 5-8% και μειονότητες άλλων Εθνών και Ρωμά. Βεβαίως οι Σκοπιανοί ανεβάζουν τα ποσοστά των Ελλήνων σε 14% ψευδόμενοι για λόγους σκοπιμότητος. Δεν επιτρέπεται όμως να βαφτίζουμε ένα κράτος με την εθνικότητα των κατοίκων του 8% και να παρουσιάζεται και να διεκδικεί τα δικαιώματα της εθνικότητας του 8% και όχι με το 45% διότι το απαιτεί ο Ροθτσάιλντ – Ροθτσίλντ για να επεκτείνει το μικρό αυτό κράτος εις βάρος του μεγαλύτερου της αυτής ενθικότητος.
β) Να ζητήσει η Κυβέρνησις μας από τον ΟΗΕ να αντικαταστήσει το διαπραγματευτή Νίμιτς διότι είναι φίλος του Τζον Σόρος  του Σκοπιανού.
γ) Να φροντίσει η Κυβέρνησίς μας μέσω του Υπουργού Οικονομικών μυστικά και χωρίς θορύβους να μεταφέρει όλες τις Ελληνικές βιομηχανίες των Σκοπίων στην Ελλάδα δίδοντάς τους οικονομικά κίνητρα.

                   Με Εκτίμησιν 
      ο Πρόεδρος της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ
                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ
                    16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018*

1 σχόλιο:

  1. Στρατηγέ θα είμαστε εκεί. Διατάξτε. Έφεδρος ανθυπολοχαγός πεζικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive