Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για μεγάλο συλλαλητήριο της 21ης ΙανουαρίουΑ. ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΩΔΙΑ. Ρεπορτάζ της Βουλγαρικής τηλεόρασης btv για τα Σκόπια. Σκέτη τρέλα.
Β. ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ...

Στο τέλος οι "ημέτεροι" κατοχικοί θα κάνουν τους αφελείς πιστέψουν ότι η Μακεδονία μας είναι σκοπιανή, ότι κατοικείται από σκοπιανούς και ότι την κατέχει η Ελλάδα !!!!!
Γ. ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟΝ (!!!!) ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ  
Δ. Κώστας Ζαχαριάδης, διευθυντής κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ και "ινστρούχτορας" του 4% του ΣΥΡΙΖΑ. "Την πλήρωσε ακριβά η χώρα τόσα χρόνια με το σκοπιανό" !!!!!!
Ε. Ο πρώτος Ανδρέας στο Νταβός ξεπούλησε Κύπρο και Αιγαίο στους τούρκους. Ο νέος Ανδρέας επίσης; στο Νταβός ξεπουλά στους Βουλγάρους Σκοπιανούς την Ελληνική Μακεδονία
ΣΤ.  ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΣΩΣΤΉ. Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ στον Realfm: Ο Καμμένος δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία» ούτε σλαβικά, ούτε... κινέζικα
Ζ. Ο Τσίπρας προσβάλει βάναυσα τους Έλληνες πολίτες λέγοντάς τους "πατριδοκάπηλους". Με τις ευλογίες του κατοχικού νεοταξικού παπικού αρχιεπισκόπου
Η. Τα κατοχικά παιδιά οργανώνουν το παιγνιδάκι τους
Θ. Η "ΕΞΟΔΟΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Ρέγκλινγκ: Αυστηρότερη επιτήρηση για την Ελλάδα μετά το Μνημόνιο
Ι. Οι απειλές από το όνομα «Μακεδονία» 14-06-07. Του Νικολαου Μερτζου*

Ευριπίδης Μπίλλης

Α. ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΩΔΙΑ
Ρεπορταζ της Βουλγαρικης τηλεορασης btv για τα Σκοπια

Είναι δυνατή οποιαδήποτε συμφωνία με αυτούς τους ψυχασθενείς πολιτικούς των Σκοπίων και με τον περισσότερο κόσμο τους που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου;  Δείτε και ΑΠΟΛΑΨΤΕ το κατωτέρω βίντεο για να αντιληφθείτε και τα ύπουλα παιγνίδια του ΟΗΕ και του διαπραγματευτή Μάθιου Νίμιτς των Αμερικανών.
Σκέτη τρέλα.

Β. ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ
Στο τέλος οι "ημέτεροι" κατοχικοί θα κάνουν τους αφελείς πιστέψουν ότι η Μακεδονία μας είναι σκοπιανή, ότι κατοικείται από σκοπιανούς και ότι την κατέχει η Ελλάδα !!!!!~
Δεν είναι αλυτρωτισμός. Είναι εχθρική κατακτητική επιβουλή εναντίον του Ελληνισμού και της χώρας μας. Και ως τέτοια έπρεπε να αντιμετωπίζεται. Πρόκειται για εχθρική χώρα. Αυτό το αίσχος της αντιμετώπισης της πρέπει να; σταματήσει. Φέρεται χειρότερα από την τουρκία. 

Το τι επιχειρήματα ακούγονται για να δοθεί το όνομα και μέσω αυτού να βάλουν επεκτατική υποθήκη με τις πλάτες των ξένων και των «δικών» μας ανθελλήνων κατοχικών εθνομηδενιστών, δεν λέγεται. ακόμα και την Κύπρο μετανιώνουν που δεν την τούρκεψαν από τη δεκαετία του 80 μπλέκουν. “Άστε" το τι "θα πάθουμε" αν δεν τους δώσουμε το όνομα, πάει, “θα καταστραφούμε" 
Η Εσχάτη Προδοσία γαρνιρισμένη με βλακώδη γκεμπελικά νεοταξικά κατοχικά προδοτικά επιχειρήματα.
Η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγή από όλους αυτούς τους κατοχικούς "πατριώτες". Είναι Εθνική επιταγή επιβίωσης του Ελληνισμού

Φωτογραφία του Euripides Billis.  Φωτογραφία του Euripides Billis.

Γ. ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟΝ (!!!!) ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ  
1. Πριν απ όλα απελευθέρωση της Ελλάδας.
2. Να πάψει η Ελλάδα να είναι χωραφάκι του νυν πρωθυπουργού. 
Ως ήταν πριν χωραφάκι του πρώτου εφιάλτη Σημίτη, του εφιάλτη Γιωργάκη , του των νονών Κώστα Καραμανλή, του εφιάλτη ΓΑΠ, του Παπαδήμιου, των ΣαμαροΒενιζέλων και των τελευταίων πραξικοπηματιών , ως και οι προηγούμενοι καταπατητές του Συντάγματος, Τσίπρα και Καμμένου
3. Απαιτείται τιμωρία των ανωτέρω πραξικοπηματιών καταπατητών πολλάκις του Συντάγματος.
4 Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που είναι συνυπεύθυνος για όλα τα ανωτέρω να προβεί με βάση τον όρκο του, του άρθρου 33 του Συντάγματος, σε κάθε απαιτουμένη ενέργεια για τα ανωτέρω και για απελευθέρωση της χώρας από την υποδούλωση όπου την οδήγησαν όλοι οι ανωτέρω.
5.Για την ομαλοποίηση της κατάστασης απαιτείται να; συσταθεί μία πραγματικά Εθνική κυβέρνηση. Που πλην των ανωτέρω να προβεί και σε αναθεώρηση του Συντάγματος του Ανδρέα Παπανδρέου του 1986. Που αφαίρεσε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κάθε ρυθμιστική αρμοδιότητα και κατέστησε την Ελλάδα υπό εκποίηση χωραφάκι του κάθε πρωθυπουργού. 
Το νέο επίσης Σύνταγμα θα πρέπει να προβλέπει και κάθε τι απαιτούμενο θεσμό (Συνταγματικό Δικαστήριο κτλ) όπως αυτά προβλέπονται σε κάθε σοβαρή χώρα που κατοχυρώνει πραγματικά τη λαϊκή κυριαρχία.
6. Απαιτείται κάθαρση από την ίδια την εκκλησία της εκκλησίας από τον νεοταξικό αρχιεπίσκοπο, που επί 9 χρόνια κατοχής της Ελλάδος συμπράττει πάντα με την κατοχή.
7. Απαιτείται κάθαρση της δικαιοσύνης που ως Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε Συνταγματική αρχικά την υποδούλωση της Ελλάδας και πολλά άλλα 
8. Απαιτείται κάθαρση της παιδείας κι δη της Ανωτάτης, από τους εγκάθετους της νέας τάξης ανθέλληνες. Και αναθεώρηση των εθνομηδενιστικών της προγραμμάτων
9. Απαιτείται κάθαρση των συνδικαλιστικών οργανώσεων που έχουν μετατραπεί σε κομματικά όργανα της κατοχής.
10. Απαιτείται πριν απ’ όλα η άμεση φρούρηση των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας και η παραδειγματική τιμωρία όλων των προδοτών. 
Που άφησαν την χώρα ξέφραγο άμπελο στους κάθε φύσεως εισβολείς, που κατέστρεψαν τα νησιά μας και που τώρα μεθοδικά καταστρέ4ρφουν όλην την Ελλάδα, ξαπλώνοντας τους εισβολείς σε όλην την Ελλάδα.,
Και προφανώς απαιτούνται και πολλά άλλα για σωτηρία και ανόρθωση τους Έθνους. Και η απαλλαγή του έθνους από την νεοταξική αράχνη που έχει απλώσει τον ιστό της σε όλην την Ελλάδα και την καταστρέφει.
                                                           
                                                      Φωτογραφία του Euripides Billis.

Δ. Κώστας Ζαχαριάδης, διευθυντής κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ και "ινστρούχτορας" του 4% του ΣΥΡΙΖΑ.

Που με ψεύδη ψηφίστηκε για να υποδουλώσει τον Ελλήνισμό και να διαλύσει την Ελλάδα (με τη συμπαράσταση ΟΛΩΝ των κατοχικών) έφη θρασύτατα στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1:
"Την πλήρωσε ακριβά η χώρα τόσα χρόνια με το σκοπιανό".
Εννοούσε προφανώς άθλια, που δεν έλυσε το σκοπιανό δίδοντας το όνομα και την Μακεδονία μας στους σκοπιανούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φωτογραφία του Euripides Billis.

Ε. Ο πρώτος Ανδρέας στο Νταβός ξεπούλησε Κύπρο και Αιγαίο στους τούρκους.
Ο νέος Ανδρέας επίσης; στο Νταβός ξεπουλά στους Βουλγάρους Σκοπιανούς με την συγκατάθεση όλων των κατοχικών, σαν να ήταν χωραφάκι του μπαμπά του, την Ελληνική Μακεδονία. Για την οποία μόνον στη μάχη του Κιλκίς Λαχανά από 19-21 ουνίου 1913, 8.700 Έλληνες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, έδωσαν την ζωή του
 Μάχη το Κιλκίς, http://www.antibaro.gr/article/8618

Φωτογραφία του Euripides Billis.Φωτογραφία του Euripides Billis. Φωτογραφία του Euripides Billis. Φωτογραφία του Euripides Billis.

ΣΤ.  ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΣΩΣΤΉ.
Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ στον Realfm: Ο Καμμένος δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία» ούτε σλαβικά, ούτε... κινέζικα
Ήτοι χωρίς δεδηλωμένη και άνευ παραιτήσεως αν ψηφιστεί να δοθεί το όνομα !!!!!!!!!!!!!!!!

Ζ. Ο Τσίπρας προσβάλει βάναυσα τους Έλληνες πολίτες λέγοντάς τους "πατριδοκάπηλους". 
Με τις ευλογίες του κατοχικού νεοταξικού παπικού αρχιεπισκόπου
                            Φωτογραφία του Euripides Billis. Φωτογραφία του Euripides Billis.

Η. Τα κατοχικά παιδιά οργανώνουν το παιγνιδάκι τους
                                                    Φωτογραφία του Euripides Billis.

Θ. Η "ΕΞΟΔΟΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Ρέγκλινγκ: Αυστηρότερη επιτήρηση για την Ελλάδα μετά το Μνημόνιο
                                            Φωτογραφία του Euripides Billis.

Ι. Οι απειλές από το όνομα «Μακεδονία» 14-06-07 
Του Νικολαου Μερτζου* (εγράφη επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή) 
Σε άρθρο του υπό τον ελληνοαμερικανικό τίτλο «Ο loser των Βαλκανίων» ο κ. Αλέξης Παπαχελάς εκτιμά ότι «δεν είναι πραγματικό ζήτημα εθνικής ασφαλείας η ονομασία των Σκοπίων». 
Μ’ αυτήν τη λανθασμένη εκτίμηση, όμως, διαφωνούν τα εξής αυταπόδεικτα γεγονότα:
1. Η ονομασία των Σκοπίων είναι «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Ως πρωθυπουργός ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι «η ονομασία είναι το όχημα του αλυτρωτισμού».
2. Η «Δημοκρατία της Μακεδονίας», από το 1944 μέχρι σήμερα ανελλιπώς, διακηρύσσει διεθνώς και διδάσκει εσωτερικώς τις νέες γενεές του ότι η (κατά φαντασίαν) «Ενιαία Μακεδονία» διαμελίσθηκε μετά το 1912 σε τέσσερα τμήματα μεταξύ Σερβίας, Ελλάδος, Βουλγαρίας και Αλβανίας, οι οποίες εξαπέλυσαν –και οι τρεις τελευταίες συνεχίζουν ακόμη– «συστηματική γενοκτονία του μακεδονικού λαού».
Το 1943 ο «μακεδονικός λαός» απελευθέρωσε το πρώτο τμήμα από τους Σέρβους κατακτητές και το 1944 ίδρυσε στο πλαίσιο της Γιουγκοσλαβίας την ομόσπονδη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» που το 1991 κηρύχθηκε ανεξάρτητο κράτος.
3. Εθνική αποστολή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, σύμφωνα και με το πρώτο Σύνταγμά της, είναι η ολόπλευρη υποστήριξη των «υποδούλων Μακεδόνων» και η απελευθέρωση όλης της Μακεδονίας από την «ξένη κατοχή» της Ελλάδος, της Βουλγαρίας και, δευτερευόντως, της Αλβανίας.
4. Το Πεντάγωνο, από το έτος 2000, ενστερνίζεται πλήρως τους ανωτέρω ισχυρισμούς των Σκοπίων. Εντυπό του προς τα αμερικανικά στρατεύματα στα Βαλκάνια ρητά αναφέρει ότι η ελληνική Μακεδονία «τελεί υπό ξένη διοίκηση», όπως και η βουλγαρική.
5. Το Κράτος των Σκοπίων ουδέποτε αναγνώρισε ως ελληνική την ελληνική Μακεδονία. Μέχρι και σήμερα την ονομάζει «Αιγαιακή Μακεδονία», δηλαδή νότιο τμήμα της «Ενιαίας Μακεδονίας», που βρίσκεται ακόμη υπό «ελληνική κατοχή».
Γι’ αυτό το κράτος των Σκοπίων αναγνωρίζει επίσημα τον ελληνικό εμφύλιο σαν «εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Αιγαιατών Μακεδόνων», τους οποίους και έκτοτε συνταξιοδοτεί.
6. Συλλογική επιστημονική μελέτη της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών δημοσιεύει περισσότερα από τριακόσια διαδοχικά κρατικά τεκμήρια των Σκοπίων (νόμους, διατάγματα, κυβερνητικές δηλώσεις, χάρτες, σχολικά εγχειρίδια, πρακτικά Βουλής, αρχεία, μνημεία κ.ά.), που αποτυπώνουν επί 62 συνεχή έτη τον αλυτρωτισμό κατά της ελληνικής Μακεδονίας. Κυκλοφορεί σύντομα.
7. Είναι χαρακτηριστική, καθ’ όλο το τελευταίο δίμηνο, η επιμονή και η συχνότητα με την οποία ο Μακεδών πρωθυπουργός της Ελλάδος καλεί τα Σκόπια να εγκαταλείψουν την εχθρική αλυτρωτική προπαγάνδα.
8. Μηνύματα, ανάλογα με αυτά της Αθήνας, για τα Σκόπια διεβίβασε ήδη στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. η Σόφια.
9. Όμηροι αυτού του αλυτρωτισμού κατέστησαν ήδη οι Έλληνες επενδυτές στα Σκόπια που, επί παραδείγματι, επιτίθενται απροκάλυπτα στα ΕΛΠΕ, στον ΟΤΕ, στη ΔΕΗ κ.α.
10. Ουδείς ουδέποτε ισχυρίσθηκε ότι «ένα ανασφαλές κρατίδιο μπορεί να μας απειλήσει» μόνο του. Αλλά είναι μόνο του; Υπάρχει Έλληνας που αγνοεί τι έπραξε και τι πράττει συστηματικά η Ουάσιγκτον υπέρ της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας»;
11. Τα Βαλκάνια από το 1990 αποσυντίθενται σε προτεκτοράτα, με επόμενο –μα όχι τελευταίο– το Κοσσυφοπέδιο.
* Ο κ. Νικόλαος Ι. Μέρτζος είναι πρόεδρος της «Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive