Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΦΩΤΟ

Αξιότιμοι κύριοι, θα έχετε παρατηρήσει ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το παρκάρισμα. Το πρόβλημα με το παρκάρισμα το  δημιούργησε ο Μπουτάρης με την παρέα του, και να πως....
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης χάλασε τα πεζοδρόμια στις διασταυρώσεις και πρόσθεσε  2 ημικυκλικές προεξοχές σε κάθε γωνία. Δείτε τη φωτογραφία αριθμός 1. 

Με αυτόν τον τρόπο κατήργησε 2 θέσεις παρκαρίσματος σε κάθε γωνία, σύνολο 4Χ2=8 θέσεις καταργήθηκαν σε κάθε διασταύρωση. Εγώ έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο την οποία κοινοποίησα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, σε όλες τις εφημερίδες και στους βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης, αλλά δυστυχώς κανείς δεν εμπόδισε το  Μπουτάρη από το  καταστροφικό του έργο .  Σας στέλνω την επιστολή που είχα στείλει  στον Μπουτάρη. Από έρευνα που έκανα στην οδό 25ης Μαρτίου βρήκα ότι υπάρχουν 16 διασταυρώσεις επί 8 θέσεις που καταργήθηκαν σε κάθε διασταύρωση =128 θέσεις καταργήθηκαν μόνο στην οδό 25ης Μαρτίου. Μετά την οδό της 25ης Μαρτίου συνέχισαν το καταστροφικό έργο τους στην οδό Πέτρου Συνδίκα και στην οδό Μάρκου Μπότσαρη. Έτσι στου 3 δρόμους που χάλασαν τις γωνίες κατάρ-γησαν 384 θέσεις παρκαρίσματος 128Χ3=384. Σε δέκα δρόμους έχουν καταργήσει 1.280 θέσεις παρκα-ρίσματος.  Ο Δήμαρχος δεν απάντησε στην επιστολή μου, αλλά ανέθεσε στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων να απαντήσει. Ο αντιδήμαρχος μου έστειλε μια επιστολή, αλλά δεν λέει  που θα παρκάρουν οι οδηγοί τα αυτοκίνητά τους. Δικαιολόγησε την καταστροφή των πεζοδρομίων σ τις διασταυρώσεις λέγοντας ότι στόχος του έργου είναι να  απελευθερώσει τις διασταυρώσεις των οδών από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
 Εγώ του απάντησα ότι τώρα περισσότερα αυτοκίνητα θα παρκάρουν παράνομα  στις διασταυρώσεις μετά την κατάργηση πολλών θέσεων παρκαρίσματος , και έτσι έγινε. Δείτε τη φωτογραφία αριθμός 2,

 αυτοκίνητο παρκαρισμένο στην κυκλική προεξοχή της διασταύρωσης. Στην ίδια επιστολή ο αντιδήμαρχος, για να δικαιολογήσει την κατάργηση των θέσεων παρκαρίσματος γράφει ψέματα. Λέει  ότι ο Δήμος έχει φροντίσει να παραδώσει ελεύθερο χώρο στάθμευσης προς χρήση σε διάφορα μέρη τη περιοχής για 73 θέσεις. Αυτοί οι χώροι που αναφέρει ο αντιδήμαρχος δεν έγιναν τώρα, υπήρχαν πριν κάνουν   τα έργα και καταργήσουν τις θέσεις παρκαρίσματος. Και αν δεχθεί κανείς ότι αυτές οι 73 θέσεις είναι νέες αντισταθμίζονται με τις 384 που κατάργησαν μόνο σε 3 δρόμους; Και τις 1.280 σε 10 δρόμους;
Τώρα στις οδούς Πέτρου Συνδίκα, 25ης Μαρτίου και  Μάρκου Μπότσαρη όχι μόνο δεν βρίσκει κανείς  θέση να παρκάρει, αλλά δυσκολεύεται να βρει θέση σε δεύτερη σειρά γιατί υπάρχουν διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα. Δείτε τη φωτογραφία  αριθμός 3 

από την οδό Πέτρου Συνδίκα και τη φωτογραφία αριθμός 4 

από τη στάση για ταξί στην οδό Μάρκου Μπότσαρη και Βασιλίσσης Όλγας γωνία όπου τα ΙΧ αυτοκίνητα έχουν καταλάβει το χώρο γιατί δεν βρίσκουν αλλού να παρκάρουν εξ αιτίας των έργων του Δήμου και τα ταξί είναι σε δεύτερη σειρά.
Μετά τιμής
Μιχαλιός Ιωάννης
Θεμ. Σοφούλη 16 Τ.Κ. 54646 Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 429776

Κύριον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη 25/9/16
Κύριε Δήμαρχε,
Με αυτή την επιστολή θέλω να διαμαρτυρηθώ έντονα για την κατάργηση χιλιάδων θέσεων παρκαρίσματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης.                                                 
Αυτές τις μέρες βλέπω συνεργεία να σκάβουν τα πεζοδρόμια στις γωνίες και να τις κάνουν ημικύκλια, δείτε τη φωτογραφία αριθμός 1. Με αυτό τον τρόπο σε κάθε γωνία καταργείτε 2 θέσεις παρκαρίσματος, δείτε τις φωτογραφίες 2 και 3.
 Επειδή πληρώνω φόρους και δημοτικά τέλη και κατά συνέπεια συμμετέχω παρά τη θέλησή μου
στη δαπάνη για την κατάργηση χιλιάδων θέσεων παρκαρίσματος με τα έργα που κάνετε θέλω να ρωτήσω τίνος ιδέα ήταν να χαλάσετε τις γωνίες να τις κάνετε ημικύκλια, να φαρδύνετε τα πεζοδρόμια και να καταργήσετε χιλιάδες θέσεις εργασίας, δική σας κάποιου υπαλλήλου του Δήμου ή του εργολάβου; Πριν αρχίσετε αυτό το έργο δεν  σκεφτήκατε τι κακό κάνετε στην πόλη; Δεν σκεφτήκατε πόσες χιλιάδες θέσεις παρκαρίσματος καταργείτε. Για κάθε γωνία που χαλάτε καταργείτε δυο θέσεις παρκαρίσματος, σύνολο για τις τέσσερες γωνίες της διασταύρωσης  οχτώ θέσεις, πολλαπλασιάστε τον αριθμό των διασταυρώσεων με το 8 για να δείτε πόσες χιλιάδες  θέσεις παρκαρίσματος καταργείτε σε μια πόλη όπου το πρόβλημα του παρκαρίσματος είναι μεγάλο και τώρα εσείς το κάνετε μεγαλύτερο.
Μέτρησα τις διασταυρώσεις στην οδό 25ης Μαρτίου και βρήκα ότι είναι 16 Χ8= 128 θέσεις καταργήσατε μόνο στη οδό Μαρτίου, οι 128 οδηγοί που θα παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους;
Στέλνω αυτή τη διαμαρτυρία σε όλους τους βουλευτάς Θεσσαλονίκης μήπως κάποιος σας δώσει να καταλάβετε τι κακό κάνετε και σταματήσετε. 
Αφού δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να καλυτερέψετε τη ζωή των κατοίκων της Θεσσαλονίκης
μην κάνετε έργα που χειροτερεύουν τη ζωή των κατοίκων.
Για το καλό της πόλης και των κατοίκων της σταματήστε την καταστροφή.
 Θέλω α μου πείτε τι όφελος θα έχουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης με τα έργα που κάνετε στις γωνίες. Εγώ νομίζω ότι όχι μόνο δεν θα έχουν κανένα όφελος, αλλά θα έχουν ζημιά γιατί καταργείτε θέσεις παρκαρίσματος και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν μέρος να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, ο μόνος ωφελημένος από αυτή την υπόθεση θα είναι μόνο ο εργολάβος.
Με εκτίμηση
Μιχαλιός Ιωάννης

4 σχόλια:

  1. με τέτοια επιχειρηματολογία του κώλου ο Μιχαλιός Ιωάννης καταφέρνει να δίνει πόντους στον Μπουτάρη διότι όποιος έχει δίπλωμα ξέρει ότι ούτως η άλλως στις γωνίες απαγορεύεται το παρκάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΘΕΣ Θά έπρεπε να είχαμε έτοιμα πολλά υπόγεια πάρκινγκ σέ όλη την Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανείς δεν είπε ότι πρέπει να παρκάρουμε στις γωνίες, αλλά οι οδηγοί αναγκάζονται να παρκάρουν στις γωνίες γιατί ο Μπουτάρης έχει καταργήσει εκατοντάδες θέσεις παρκαρίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όσοι μένουμε στη Συνδίκα δεν τολμούμε να μετακινήσουμε τα αυτοκίνητά μας γιατί όταν επιστρέψουμε δεν βρίσκουμε θέση να παρκάρουμε γιατί ο Μπουτάρης έχει καταργήσει πολλές θέσεις παρκαρίσματος. Δεν καταλαβαίνω πως δίνει πόντους στον Μπουτάρη αυτός που ανέδειξε το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive