Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Αποκαλύψεις-σοκ για τον 30χρονο και τη φίλη του που αυτοκτόνησαν ταυτόχρονα στην Κεφαλονιά – Όλα δείχνουν σατανιστικές τελετές. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για έβαλε τέλος στην ζωή του, το ζευγάρι στην Κεφαλονιά
Σε κρίσιμα ερωτήματα καλούνται να απαντήσουν οι ελληνικές αρχές, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στην ζωή του, το ζευγάρι στην Κεφαλλονιά.  Τα γερμανικά και τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν στενά την υπόθεση, κάνουν λόγο για σατανιστική τελετή...
κατά την διάρκεια της οποίας, οι δύο νέοι θυσιάστηκαν στον Σατανά.
Όσο προχωρά η έρευνα, έρχονται στο φως και νέα στοιχεία για αυτή την υπόθεση.
Η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή είχε εξαφανιστεί από τον Ιούνιο, και είχε βγει σήμα από την Interpol για τον εντοπισμό της.
Η αστυνομία ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για τον μυστήριο θάνατο και δεν αποκλείουν τα δύο νεαρά άτομα να «θυσιάστηκαν» στη διάρκεια σατανιστικής τελετής.

Το θρίλερ περιπλέκεται, πάντως, και από μία ακόμη σημαντική μαρτυρία, την οποία παρουσίασε ο ΑΝΤ1.
Πρόσωπο με πρόσωπο με τους σατανιστές της Κεφαλονιάς βρέθηκε ο καθηγητής Οικονομικών Γιώργος Προκοπάκης, τον περασμένο Ιούνιο στην Αθήνα, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της 23χρονης.
Είχε συναντήσει την κοπέλα από την Βουλγαρία και τον Γερμανό φίλο της σε διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει μέσω AirBnb από τον ίδιο, απέναντι από την Ακρόπολη.
Λίγες ημέρες αργότερα, όταν το ζευγάρι έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας πίσω του ζημιές, ο καθηγητής αναζήτησε την κοπέλα στο διαδίκτυο και έτσι είδε τις αγωνιώδεις αναρτήσεις της οικογένειας της. Διάβασε ότι είχε εξαφανιστεί και ότι την αναζητούσαν και έτσι στις 7 Ιουλίου έστειλε ειδοποίηση στον αδελφό της ότι την είδε και ότι ήταν καλά. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να καταθέσει ότι γνωρίζει.
«Για συμπτωματικούς λόγους, έψαξα να δω ποια είναι για λόγους που έχουν να κάνουν με αστικές ζημίες και είδα ότι ανησυχεί η οικογένειά της και ενημέρωσα τον αδελφό της ότι είναι καλά στην υγεία της, τίποτε άλλο»
Ο Βαγγέλης Κουτρουμπέλης, πρώην εωσφοριστής, που είχε λάβει μέρος σε πολλές τελετές πριν απομακρυνθεί από ομάδες σατανιστών που λειτουργούν υπογείως και στην χώρα μας, μελετώντας τις φωτογραφίες, τα βιβλία και τα σύμβολα που έχει αναρτήσει η 23χρονη, κάνει λόγο για μια κοπέλα μυημένη στον σατανισμό.
«Τα σημάδια στα χέρια της δείχνουν ότι πιθανώς είχε προσφέρει το αίμα της σε εκείνους που την μύησαν, ενώ η επιλογή να κάνουν την τελετή 31 Δεκεμβρίου (κοντά δηλαδή στις 7 Ιανουαρίου όπου για τους σατανιστές είναι ημέρα θυσίας) και σε νύχτα με γεμάτο φεγγάρι σίγουρα δεν ήταν τυχαίο» τονίζει ο ίδιος.
Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να δουν οι αρχές είναι αν το ζευγάρι είχε έρθει και άλλες φορές στην Ελλάδα και αν είχε επαφές με άλλα μέλη ομάδων σατανιστών στη χώρα μας.
Δείτε το βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive