Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018



Ο λαός μας μίλησε… Συνηθιζόταν  και  εξακολουθεί  να   συνηθίζεται,   το   πρώτο  κόμμα   μετά  από  εθνικές εκλογές να κραυγάζει διά του Προέδρου του: Ο λαός μίλησε… 
Βαθαίνει το χάσμα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ΠΓΔΜ
Ναι,  χθες   ο   λαός   μας,   χτυπημένος   από   την  οικονομική   κρίση   που   οι   προδότες πολιτικοί ταγοί μας πίστευαν πως, θα γονάτιζαν την καρδιά και την ψυχή του, όχι μόνο μίλησε, αλλά βροντοφώναξε...
ότι δεν θα ανεχτεί στην οριστική ονομασία που θα δοθεί   στη  χώρα  των  Σκοπίων,  να   υπάρχει   η  λέξη   Μακεδονία! Τα  Μνημόνια   της υποτέλειας,   η   κυβέρνηση  των  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,   αρκετά   από   τα   κόμματα  της αντιπολίτευσης,   ο   Αρχιεπίσκοπος   Ιερώνυμος  και   τα   δουλικά   Συστημικά ΜΜΕ, προσπάθησαν με κάθε μέσο να σαμποτάρουν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης! 
Αποτέλεσμα εικόνας για Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν τουλάχιστον δέκα Μητροπολίτες,
Το συλλαλητήριο της εθνεγερσίας ενός λαού προδομένου, ενός λαού φτωχοποιημένου,που του αρπάζουν το σήμερα, το αύριο των παιδιών του!    Έναν λαό όμως, που αφυπνίστηκε με τα Ιερά και τα Όσια της φυλής του και δήλωσεγια μια ακόμη φορά! Είμαι Έλληνας μωρέ! Είμαι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Παύλος Μελάς!     Αλλοίμονο σε σας πολιτικά ανθρωπάκια, που πιστέψατε πως, αφού μας τα πήρατε όλα, θα υποδουλώσετε την δύναμη της ψυχής μας! Το έργο, μόλις ξεκίνησε! Δεν είδατε τίποτε ακόμη! Στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα πάρετε άλλη μια ηχηρή απάντηση !Το τέλος σας πλησιάζει και θα είναι πολύ επώδυνο!!
Το θράσος των ΑΝΕΛ δεν έχει όρια… 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας Ζουράρις θέλησε να παραστεί στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Ο πρώην (σ.σ. ευτυχώς) υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις θέλησε να παραστεί στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που τον καθύβρισαν και τον κυνήγησαν μέχρι το Δημαρχείο της Πόλεως! Έτσι, η εκπρόσωποςτων Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει πως: «φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουνθέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας»! Μπα, νοιαστήκατε εκεί στους ΑΝΕΛ για τη Μακεδονία; Το θράσος σας δεν έχει όρια! Αφού συνεχίζει η κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Συνιστά φασιστική ενέργεια καιείναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλοςτης Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου“Μακεδονία” από τα Σκόπια»! Ανταρσία πολιτικών και Μητροπολιτών…. 
Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν κάποιοι λίγοι Βουλευτές της ΝΔ
Στο  συλλαλητήριο  της  Θεσσαλονίκης  βρέθηκαν  κάποιοι   λίγοι  Βουλευτές  της   ΝΔ αντιτασσόμενοι στην προδοτική στάση του Προέδρου τους για την ονοματοδοσία τηςχώρας των Σκοπίων!  Θα παρακολουθήσουμε για να δούμε κατά πόσο έχουν τα άντερα να αντιταχθούν επίτης ουσίας, εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη ή αυτή η παρουσία τους ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου! Πάντως,  στη   ΝΔ   δημιουργείται   πόλος   ισχυρής  αντίδρασης   από   τον   ΚώσταΚαραμανλή,   τη  Ντόρα   Μπακογιάννη   και   τον   Βαγγέλη  Μεϊμαράκη,   κατά   του Κυριάκου Μητσοτάκη! Η αμφισβήτηση του προσώπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, μόλις ξεκίνησε!   Στο συλλαλητήριο της  Θεσσαλονίκης  βρέθηκε  αντιπροσωπία  των ΑΝΕΛ υπό  τον αντιπρόεδρο του κόμματος Παναγιώτη Σγουρίδη! Να   γνωρίζουν  εκεί  στους  ΑΝΕΛ  ότι,   αν   και   την   ύστατη   ώρα  αναθεωρήσουν  τηστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, θα αποφύγουν την εσχάτη των ποινών από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού!  Διαφορετικά αυτή, θα τους απαγγελθεί σύντομα! 
Στο  συλλαλητήριο  της  Θεσσαλονίκης  βρέθηκαν  τουλάχιστον  δέκα  Μητροπολίτες 
Αποτέλεσμα εικόνας για Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν τουλάχιστον δέκα Μητροπολίτες,
αγνοώντας τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, που μετά από αυτήν την κίνηση δεν μπορεί να είναι ο Αρχιεπίσκοπος της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας!  Γιατί,   Ιεράρχης   που  αγνοεί   το   ποίμνιό   του,   δεν   μπορεί   να  ηγηθεί   αυτού!   Ας παραιτηθεί,   προκειμένου  να   αναλάβει   άλλος   που   θα   απηχεί   τη  θέληση   του Ορθόδοξου λαού μας!! 
Η Ρωσία δεν θέλει διεύρυνση του ΝΑΤΟ… 
Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ρωσία δεν θέλει διεύρυνση του ΝΑΤΟ…
Ο Μιχάλης Βάρδας, εν πολλοίς ως Γραμματέας της Κ.Ε του ΛΑΟΣ καθόρισε την εξωτερική πολιτική του κόμματος, την εποχή που ο ΛΑΟΣ ήταν κόμμα πατριωτικό και φιλολαϊκό! Έτσι, έχει βαρύνουσα θέση η άποψή του επί των Εθνικών θεμάτων: «Το  “Μακεδονικό”,   προφανώς,   δεν  πρόκειται   να  ρίξει   την   κυβέρνηση.  Υπάρχειά λλωστε  ισχυρή  παρασκηνιακή  παρέμβαση   να   μην  υπάρξει   καμιά  πρόοδος   στην υποτιθέμενη “διαπραγμάτευση” Τσίπρα - Ζάεφ και οι συνομιλίες να καταλήξουν πολύ γρήγορα σε αδιέξοδο. Η επισπεύδουσα είναι η Ρωσική Ομοσπονδία η οποία κανένα συμφέρον δεν έχει να διευρυνθεί το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια. Οι πρόσφατες δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία (αποσιωπηθείσες από τα Ελληνικά ΜΜΕ) και ο ήδη απόκαιρού γνωστός επαν-εξοπλισμός της Σερβίας με προηγμένα Ρωσικά όπλα, μάλλον καθιστούν τις Ρωσικές πρωτοβουλίες σοβαρές! Για σκεφθείτε όμως, και κάτι άλλο: Εκεί   που  απέτυχαν   δύο   σύγχρονοι   “ογκόλιθοι”   της  Ελληνικής   πολιτικής   ζωής,   ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Ανδρέας Παπανδρέου, είναι δυνατόν να επιτύχει (και μάλιστα να προεξοφλεί την επιτυχία του) ο νεαρός Αλέξης με μοναδικό εργαλείο τις αυταπάτες του;  Οποία ΄Υβρις»!
ПАΝ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive