Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

20χρονη κυκλοφορούσε με τα βυζάκια εξω, την χούφτωσε άντρας και η συνέχεια στο ... ΒΙΝΤΕΟ

topless
Μια νεαρή κοπέλα από την Νέα Ζηλανδία αποφάσισε να εμφανιστεί τόπλες κατά την διάρκεια του φεστιβάλ Rhythm & Vines στο Gisborne, καλύπτοντας το στήθος της μόνο με χρυσόσκονη!  Εκεί, ένας άντρας βρίσκει ευκαιρία, την πλησιάζει, από πίσω και ενώ περπατά παρέα με μια φίλη της, τη χουφτώνει... προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή της.Οι κοπέλες τον πλησιάζουν, η φίλη του ρίχνει στο πρόσωπο το ποτό, ενώ η ημίγυμνη 20χρονη τον χτυπά.     Η Madeline Anello-Kitzmiller, 20 ετών, φαίνεται στο βίντεο να περπατά φορώντας… εκτός από τη χρυσόσκονη, μία μικροσκοπική φούστα, που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα.
Από την άλλη υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να κυκλοφορεί όπως θέλει, λέγοντας ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί τόπλες ελεύθερα, χωρίς κανείς να την ακουμπά και χωρίς κανείς να σχολιάζει την εμφάνισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive