Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ! O Πούτιν ανακοίνωσε το επόμενο ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ

O Πούτιν ανακοίνωσε το επόμενο ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ
«Θα κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι με το κυβερνών κόμμα ‘Ενωμένη Ρωσία’»!  Αυτό δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους της καθιερωμένης ετήσιας συνέντευξης τύπου, αφήνοντάς τους με ανοιχτό το στόμα.Την...
ερώτηση έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Govorit Moskva»:
«Ποιος είναι ο στόχος σας για την επόμενη προεδρική καμπάνια αν θα κερδίσετε τις εκλογές το 2018;».
 «Θα κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι με το κυβερνών κόμμα ‘Ενωμένη Ρωσία’», απάντησε, μεταξύ άλλων, ο «Τσάρος».
Μία δήλωση που, αν μη τι άλλο, προκαλεί ερωτηματικά, αλλά εξηγείται στο γεγονός πως ο ηγέτης της Ρωσίας ευελπιστεί να εξασφαλίσει την στήριξη περισσοτέρων εκ του ενός κομμάτων.
Με άλλα λόγια η ρωσική κυβέρνηση να είναι παντοδύναμη, προκειμένου να δρα αψεγάδιαστα κόντρα στις ελπίδες της Νέας Τάξης για ανατροπή του Ρώσου Προέδρου.
Βέβαια, σημείωσε ότι το πολιτικό σύστημα της Ρωσίας θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικό, ωστόσο η αντιπολίτευση δεν έχει να παρουσιάσει κάποιον ισχυρό υποψήφιο, καθώς οι  αντίπαλοί του, συνέχισε, «προκαλούν πολύ θόρυβο, χωρίς όμως να έχουν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στο λαό».
Αξιοσημείωτο είναι πως, θέτοντας τις προτεραιότητές του για την «Αρκούδα», δήλωσε ότι η οικονομία θα πρέπει να γίνει πιο ευέλικτη και ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα ξοδέψει για στρατιωτικές δαπάνες το 2018, 2,8 τρισεκατομμύρια ρούβλια, υπογραμμίζοντας πως οι Αμερικανοί ξοδεύουν ακόμα περισσότερα.
Ξεκάθαρος ο Πούτιν ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο βήμα του:
  • Πανίσχυρή ρωσική κυβέρνηση με συσπείρωση των Ρώσων πολιτών.
  • Ακόμα πιο ελεύθερη και ευέλικτη οικονομία για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.
  • Συνεχής αναβάθμιση του ρωσικού στρατού για τον πόλεμο που έρχεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive