Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ο Πάπας "ξαναχτύπησε", μιλώντας αυτή τη φορά για τον Σατανά! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!! ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πάπας "ξαναχτύπησε", μιλώντας αυτή τη φορά για τον Σατανά!
Του Άρη Δημόπουλου.  Ένα από τα...αγαπημένα θέματα του Ποντίφικα, που έχει καταλήξει να μιλάει περισσότερο για αυτόν παρά για τον Χριστό.  Άλλη μία παρέμβαση για την "μεγάλη πλάνη" του Σατανά έκανε Πάπας Φραγκίσκος, εξηγώντας στους πιστούς το γιατί δεν θα πρέπει κανείς να αφήσει τον Διάβολο να τον κυριεύσει.  "Κανείς από σας....
δεν πρέπει να μιλήσει στον Σατανά, αν αρχίσετε να μιλάτε στον Σατανά είστε χαμένοι, είναι πιο έξυπνος από εμάς!".
"Κανείς από σας δεν πρέπει να μιλήσει στον Σατανά, αν αρχίσετε να μιλάτε στον Σατανά είστε χαμένοι, είναι πιο έξυπνος από εμάς!".
Μάλιστα ο Ποντίφικας αποκάλεσε "άνθρωπο" τον Σατανά, μία δήλωση την οποία δεν έχουν συνηθίσει από κανέναν εκπρόσωπο της χριστιανικής θρησκείας. Κανείς δεν ξέρει επίσης τι ήθελε να πει με αυτή του την φράση ο Πάπας, που λίγοι πρόσεξαν:
"Είναι κακό, δεν είναι σαν ομίχλη. Δεν είναι διάχυτο πράγμα, είναι άνθρωπος. Μην τον αφήνετε να μπει μέσα στο κεφάλι σας. Προσπαθεί πάντοτε να τα έχει καλά μαζί μας. Είναι καλά διατεθειμένος ακόμη με εμάς τους ιερείς, με μας τους επίσκοπους. Ωστόσο με τον καιρό, όταν έρχεται μέσα μας, όλο αυτό έχει άσχημη κατάληξη". 
                                                                                 Όσο το τι λέει για τον Χριστό ο Πάπας, η θέση του είναι πως οι πιστοί δεν....χρειάζεται να Του μιλάνε, σημειώνοντας σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα πως η επικοινωνία με τον Ιησού Χριστού είναι επικίνδυνη!
Για του λόγου το αληθές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive