Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Αυτό είναι το Hollywood: Μέντιουμ διαβάζουν κώλους -αρκεί να μην έφαγαν .. φασολάδα- και λένε το μέλλον – Δεν είναι αστείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το Hollywood: Μέντιουμ διαβάζουν «πισινούς» και λένε το μέλλον – Δεν είναι αστείο (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπορεί να ακούγεται σαν αστείο αλλά είναι πραγματικότητα.  Μέντιουμ «προβλέπουν το μέλλον», διαβάζοντας «πισινούς», ιδιαίτερα στους κύκλους των διάσημων του Χόλυγουντ.  Τo 2014 η διάσημη τραγουδίστρια Ριάννα...
είχε επισκεφθεί ένα τέτοιο διάσημο μέντιουμ για να πάρει την γνώμη της για το μέλλον της.  Πιο συγκεκριμένα τα μέντιουμ που διαβάζουν οπίσθια ονομάζονται Rumpologists (Ρομπολόγoι) και η επιστήμη μέντιουμ τους ονομάζεται Rumpology. (Ρομπολογία) (Rump = Οπίσθια).  Εξετάζουν ρωγμές, κοιλότητες, κρεατοελίες, το μέγεθος και γλουτών και άλλα χαρακτηριστικά των οπισθίων και καταλήγει σε ένα πόρισμα για την προσωπικότητα και το μέλλον του ατόμου. Τα σχόλια δικά σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive