Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί όσοι πολιτικοί μιλούν για το όνομα των Σκοπίων, αποφεύγουν να μας πουν για την εθνικότητα;

Θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι να δούμε να το ρωτάει επιτέλους κάποιος δημοσιογράφος σε πολιτικό: "Καλά με το όνομα, άντε Νέα Μακεδονία, Βόρεια Μακεδονία, Βαρδαρία, Δακία, ας πούμε ότι κάπου καταλήγουμε. Οι κάτοικοί του πώς θα λέγονται; 
Και για να γίνω πολύ συγκεκριμένος..

 κ.Πρωθυπουργέ/Υπουργέ/Πρόεδρε, ποιά είναι η ελληνική θέση για την εθνικότητα στα διαβατήρια; Θα ακολουθήσει το όνομα, π.χ. Nationality: Northmacedonian, ναι ή όχι;".

Κάποτε πρέπει να ξεβρακώσουν τους ανίδεους πολιτικούς οι δημοσιογράφοι, για να σταματήσει κάθε πολιτικάντης να λέει το μακρύ του και το κοντό του, οδηγώντας μας σε μια ιστορική ντροπιαστική ήττα.

Kι επειδή στο makpress θέλουμε να είμαστε ακριβείς και ξ-ε-κ-ά-θ-α-ρ-ο-ι, ιδού ένα Σκοπιανό διαβατήριο. Το κρίσιμο ερώτημα, ο ακρογωνιαίος λίθος της εξάλειψης του "αλυτρωτισμού" είναι αυτό μέσα στον κόκκινο κύκλο. Τι θα γράφει εκεί, μετά τον (όποια) "λύση";

Το καταλάβατε δημοσιογράφοι; Μπείτε επιτέλους στο κρίσιμο ζήτημα που είναι η εθνικότητα. Θα δεχθούμε να γράφεται Macedonian; Θα δεχθείτε κύριοι πολιτικοί αρχηγοί;

 

Αφήστε λοιπόν το όνομα και πάμε στο δύσκολο: στην εθνικότητα.

makpress.blogspot.bg

5 σχόλια:

  1. Οι πολιτικοί που δέχονται στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων την λέξη Μακεδονία είναι προδότες και να μην τολμήσουν να εμφανιστούν στην Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατὰ κοινὴν μαρτυρίαν τῶν ἰδίων διὰ στόματοςς Ντόρας καὶ Βενιζέλου ὅλαι αἱ πολιτικαὶ πτέρυγες, ΟΛΟΙ οἱ πολιτικοί, εἶχαν συμφωνήσει νὰ δοθῆ τὸ ὄνομα πλὴν τοῦ Λαϊκοῦ ὀρθοδόξου Συναγερμοῦ καὶ τοῦ κ. Καρατζαφέρη, τὸν ὁποῖον ἐντούτοις, ἐμεῖς οἱ ξύπνοι, οἱ τσαχπίνιδες,, οἱ πονηροὶ κατὰ τὰς δυσκόλους αὐτὰς στιγμὰς τὸν ἐθέσαμε ἐκτὸς παιδιάς μὲ συνέπειαν οἱ Βαρδαρδάριοι νὰ λέγουν ὅτι οἱ Ἕλληνες ἔχουν παραχωρήσει τὸ ὄνομα καὶ ὅτι τὸ ἔχουν βάλει στὰ πόδια.
      Εἴμεθα πολὺ ΜΑΛΑΚΕΣ τελικῶς καὶ μᾶς ἀξίζει ὅ,τι παθαίνουμε...!!!!

      Διαγραφή
  2. Χρειάζεται και ο Καρατζαφέρη στην βουλή. Και ο Βελόπουλος. Φυσικά δυνατή και η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χώρα Βαρντάσκα, πολίτες Βαρντάρσκοι, άνδρας Βαρντάρσκος, γυναίκα Βαρναρντάσκοβα (να αναδιχθεί και το σβαλικό στοιχείο με το -ασκόβα στο τέλος). Άντε τελειώνετε με τις βλακείες, το όνομα έχει λυθεί από την εποχή του Τίτο, τα γράφουν οι ίδιοι στους χάρτες τους την τότε εποχής, δεν καταλαβαίνω γιατί οι Έλληνες πολιτικοί είναι τόσο σκανδαλωδώς ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με το γειτονικό κράτος ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος τους ανήκει διότι εμφανίστηκαν χρονικά αργότερα ούτε δήθεν "μακεδονικό αλφάβητο" έχουν διότι η γλώσσα των μακεδόνων είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ο Μέγας Αλεξανδρός δεν μιλούσε σίγουρα σλάβικα, δεν υπήρχαν σλάβοι τότε. Δεν έχουν περιουσίες στην Ελλάδα (ούτε αυτοί ούτε οι Βούλγαροι)που ψάχνουν να βρουν από κοινού με την Τουρκία δήθεν περιουσίες διότι ήταν πάντα κομιτατσήδες σφαγείς του Ελληνισμού, τα Ελληνικά χώματα τα προστάτευσαν Έλληνες πατριώτες όπως ο Παύλος Μέλας και άλλοι από τους σφαγείς Κομιτατζήδες. Το ζήτημα της ονομασίας του γειτονικού κράτους αποδεικνύει την προδοτική τραγικότητα του Ελληνικού πολιτικού συστήματος, είναι όλοι για να τους πετάξεις στην θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας σκανδαλωδώς προδότης πέραν πάσης υποψίας ο Καρατζαφέρης που πρότεινε το όνομα Βόρεια Μακεδονία σε συνεντευξη στο Οικονομέα-Καμπουράκη στο "κοινωνία ώρα mega" τότε που ήταν στην συγκυβέρνηση με το πασοκ του ΓΑΠ για να διευκολύνει με την στάση του τον Γαπ να διαπραγματευτεί το όνομα του γειτονικού κράτος στην πίεση των Αμερικάνων. Δεν βρίσκω το βίντεο το έχουν κατεβάσει.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive