Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Δηλώνω ... ΚΙΝΕΖΟΣ ως πρός το θέμα. Έτσι λύνουν στην Κίνα το πρόβλημα των ναρκωτικών, δημόσια εκτέλεση για ναρκέμπορους μπροστά σε χιλιάδες κόσμο!


ναρκωτικάΚαταδίκη εις θάνατον επιβλήθηκε σε 10 άτομα στην Κίνα, για κατηγορίες που συνδέονται με ναρκωτικά. Το αξιοπερίεργο είναι ότι η ποινή απαγγέλθηκε δημόσια, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής Λουφένγκ, όπου και έγινε η δίκη, είχαν λάβει επίσημη ενημέρωση μέσω κοινωνικών δικτύων να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.Το άλλο ιδιαίτερο στοιχείο του γεγονότος είναι ότι οι καταδικασθέντες οδηγήθηκαν αμέσως για εκτέλεση, σε στάδιο με την παρουσία χιλιάδων πολιτών....
Μάλιστα υπάρχουν αναφορές και για μαθητές της περιοχής να βρίσκονται ανάμεσα στο κοινό.   Στην Κίνα οι εκτελέσεις κάθε χρόνο ξεπερνούν τις συνολικές εκτελέσεις στον υπόλοιπο κόσμο, παρότι τα ακριβή στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται και θεωρούνται κρατικό μυστικό. Πέρυσι, υπήρξαν 2.000 θανατικές ποινές, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Dui Hua Foundation, οργάνωσης με έδρα τις ΗΠΑ. Άλλωστε, η θανατική ποινή προβλέπεται και για εγκλήματα που αφορούν τη διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και οικονομικά εγκλήματα.   Ωστόσο, τα δημόσια δικαστήρια είναι σπάνια. Συνήθως, το δικαστικό σύστημα ευνοεί τους εισαγγελείς. Τα ποσοστά καταδίκης από τα δικαστήρια αγγίζουν το 99,9%. Ωστόσο, η τάση των ανοιχτών δικαστηρίων θυμίζει τις πρώτες μέρες της Λαϊκής Δημοκρατίας.   Περιστατικό δημόσιας καταδίκης δεν συνέβη πρώτη φορά στο Λουφένγκ. Οκτώ άτομα καταδικάστηκαν σε θάνατο για εγκλήματα ναρκωτικών και εκτελέστηκαν εδώ και πέντε μήνες σε παρόμοια δημόσια δίκη, σύμφωνα με κρατικά μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive