Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ


«Σήμερα η Λέσβος θα παραμείνει "νεκρή", για να βγάλει τη θηλιά που της έχουν περάσει στον λαιμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος για τη σημερινή απεργία, στην οποία συμμετέχουν οι πάντες στο νησί:...
Αυτοδιοίκηση, παραγωγικοί φορείς, εργαζόμενοι.  Το βασικό αίτημα των νησιωτών είναι ο «απεγκλωβισμός των περίπου 8.500 προσφύγων και μεταναστών, που ζουν σε δομές στη Μυτιλήνη των 32.000 κατοίκων».
Οι απεργοί επιδιώκουν «η φωνή της Λέσβου να ακουστεί δυνατά και να φθάσει μέχρι τα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα. Να αλλάξει η πολιτική που υποβάλλει το νησί στο μαρτύριο της σταγόνας. Να απεγκλωβιστούν άμεσα όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ζουν οι περισσότεροι σε άθλιες συνθήκες».
Η Λέσβος δεν είναι ανοικτή φυλακή, ούτε θα επιτραπεί σε κάποιους να την βλέπουν σαν τέτοια» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Σπύρος Γαληνός.

Το πρωί έχει προγραμματιστεί κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Σαπφούς και πορεία διαμαρτυρίας για τις 17.00 με σημείο εκκίνησης την ίδια πλατεία.

2 σχόλια:

  1. ΚΚΕ δεν ψήφισαν στην Λέσβο; Ας τα λουστούν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. · → για αποτροπη και προστασια των συνορων και απελασεις δεν ακουω τιποτα,απλα μεταφορα στην ενδοχωρα ωστε να καταστραφει ολοκληρη η χωρα , προκειται για εναν τελειωμενο και παρακμιακο λαο,η χωρα δυστυχως εχει προδοθει απο τον ιδιο της τον λαο

    δεν απασχολει και δεν ενδιαφερει πλεον κανεναν,δωσε συνταξη στον ελληνα στα 40 και ενα σκασμο επιδοματα και ολα ενταξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive