Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

"ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ" χαρακτήρισε σε ανακοίνωση σημερα η κυβέρνηση τους εκατοντάδες χιλιαδες Ελληνες... Του Αλέξανδρου Μανθεάκη

ΑΥΤΟΥΣ που δεν μπορουν να πληρωσουν τα στεγαστικα τους δανεια εξ'αιτιας της οικονομικης διαχειρισης του κρατους απο τα πολιτικα κομματα που κυβέρνησαν. Και απο την φυγή καταθεσεων στο κλιμα φοβου με τις δηλωσεις πολιτικων οτι εαν εβγαινε το αλλο κομμα οι Ελληνιδες συζυγοι θα γινοταν πορνες η καθαριστριες. Δεν μιλαμε για λαμογια κακοπληρωτες με λεφτα στην Ελβετια και στον Παναμα, αλλά....
για κατεστραμενα νοικοκυρια και οικογενειες που εκλεισαν τα μαγαζια και τις μικρο επιχειρήσεις τους, που βρεθηκαν χωρις εισοδηματα απο ακινητα, μαγαζια, και διαμερίσματα για να εχουν ενα ενοικιο καθε μηνα. Και τα εκατομμύρια που εμειναν ανεργοι, που τους εκοψαν συντάξεις, που εχασαν επιδόματα.
Ολους αυτούς τους ειπε η κυβέρνηση, εκλεγμενη να προστατευσει τον κοσμο, "ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ" και οτι δεν θα επετρεπε να κρατησουν τα σπιτια τους, "βαζοντας σε κίνδυνο το CRASH TEST ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!" Αυτη την πλευρα τελικα διαλεξε η κυβερνηση που εμεις, η μεσαια ταξη, την πηγαμε απο 3% στο 20+% για να μας προστατεψει.
Τελικα η θεωρία του DEAL με τους ξενους τραπεζιτες για μοιρασια ολης της περιουσίας της αστικης ταξης δεν φαινεται οτι ηταν επιστημονική φαντασία.
"YOU BANKING GUYS TAKE THE HOUSES WITH THE NP LOANS, AND WE WILL TAKE THE REST BY MAKING IT IMPOSSIBLE FOR CHILDREN TO INHERIT PARENT'S HOUSES BECAUSE OF NEW TAXES WE WILL IMPOSE. SUPPORT US POLITICALLY IN THE EU AND THE DEAL IS DONE."
Μια νεα πολιτικη. H Μαρξιστικη θεωρια για απαλλοτρίωση της περιουσίας της Bourgeoisie- της μεσαιας αστικης ταξης- σε εφαρμογη αλλα χωρις οπλα και αιμα, εκτος αυτο των απελπισμενων αυτοχειρων, και με συμμάχους το μεγαλο τραπεζικο κεφαλαιο, για πρωτη φορα παγκοσμιως. Εφυες. Και καταστροφικο.

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά και κακοπληρωτες είμαστε. Μόνο που τους διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια. Δεν παίρνουμε εμείς βασικό μισθό 6.500 που παίρνουν και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση οι κυβερνητικοί χαραμοφάηδες ανίκανοι, αλλά 380 και με υπερωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive