Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο - ντοκουμέντο: Τούρκοι ψάλλουν τον εθνικό ύμνο τους στις Οινούσσες


Κρουαζιέρα ανοιχτά των Οινουσσών διοργάνωσαν την Κυριακή μέλη του τουρκικού κόμματος «Κίνηση για την υπεράσπιση των Εθνικών Δικαιωμάτων», ένα μικρό κόμμα στην Τουρκία, που δεν εκπροσωπείται καν στην τουρκική βουλή....
Με την κίνηση αυτή και κρατώντας τουρκικές σημαίες προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν για την «κατάληψη» του νησιού αυτού από την Ελλάδα, καθώς και άλλων 17 νησιών του Αιγαίου, όπως ισχυρίζονται.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, τα μέλη του εθνικιστικού κόμματος ξεκίνησαν με ένα πλοιάριο από τη Σμύρνη και έπειτα από 45 λεπτά έφτασαν στα ανοιχτά του νησιού.
Ο πρόεδρος του κόμματος, ο δικηγόρος Καντίρ Καρτάλ, μόλις το πλοίο πλησίασε στο 1 μίλι, προέβη και στο απαραίτητο λογύδριο, λέγοντας τα εξής, «όπως βλέπετε, αυτές είναι οι Οινούσσες, οι οποίες είναι ένα από τα 18 νησιά και βραχονησίδες που αφέθηκαν στην Ελλάδα, και για τις οποίες η κυβέρνηση του ΑΚΡ πρέπει να εξηγήσει στην κοινή γνώμη πώς επιτράπηκε να υπάρχει ελληνικός στρατός πάνω στα δικά μας εδάφη».
Οι Τούρκοι εθνικιστές έψαλλαν μάλιστα και τον τουρκικό εθνικό ύμνο πάνω στο πλοίο και μετά αποχώρησαν και επέστρεψαν στη Σμύρνη.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive