Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Μεμονωμένες αντιδράσεις για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Μεμονωμένες αντιδράσεις για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης (ΒΙΝΤΕΟ)
Του Άρη Δημόπουλου. Την συντονισμένη αντίδραση κατοίκων, φορέων αλλά και δεξιών οργανώσεων, προκάλεσαν οι συχνές μουσουλμανικές προσευχές σε εξωτερικούς χώρους, μετά και τα πολλά κατά καιρούς παράπονα πολιτών.  Παίρνοντας λοιπόν την κατάσταση στα χέρια τους, κάτοικοι προαστίων του Παρισιού αντέδρασαν βίαια...
χθες Σάββατο διακόπτοντας άλλη μία μουσουλμανική προσευχή και ζητώντας την άμεση διευθέτηση του θέματος από την κυβέρνηση.Αμέσως η κατάσταση εκτραχύνθηκε και ακολούθησε η παρέμβαση της αστυνομίας, που σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποίησε βία προκειμένου να κατευνάσει το εξαγριωμένο πλήθος.
Θυμίζουμε πως τα προάστια του Παρισιού είναι από τις πρώτες περιοχές στη Γαλλία που αισθάνθηκαν το προσφυγικό πρόβλημα, ιδιαίτερα μετά την διάλυση του καταυλισμού στο Καλάι, που -όχι αδίκως- χαρακτηρίστηκε ως η "Ειδομένη της Γαλλίας". 
Ενδεικτικό της αγανάκτησης των κατοίκων είναι πως οι μουσουλμάνοι της περιοχής προσεύχονται πολλές φορές τη μέρα ακόμη και μέσα στη μέση των δρόμων, προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινή ζωή των πολιτών.
Δεξιές οργανώσεις αλλά και ο δεξιός Δήμαρχος του Clichy, Remi Muzeau, απορρίπτουν τις "λύσεις" της κυβέρνησης για ανέγερση τεμένους και ζητούν την άμεση απομάκρυνση των μουσουλμάνων από την περιοχή.
Στην μεγάλη τους πλειοψηφία μάλιστα οι εν λόγω "πιστοί μουσουλμάνοι" είναι μετανάστες που εγκαταστάθηκαν στα προάστια του Παρισιού τα τελευταία χρόνια, περιοχές στις οποίες όλως τυχαίως αυξήθηκε η εγκληματικότητα. 
Πάρτε μόνο μία γεύση από το τι πραγματικά συμβαίνει στο περικυκλωμένο από ισλαμικά γκέτο Παρίσι και κάντε τις αβίαστες συγκρίσεις με τις ελληνικές πόλεις:
                                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive