Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΦΡΙΚΗ!! Πάντρεψαν κορίτσι στην Υεμένη 8 χρονών και βιαζόταν νόμιμα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για Πάντρεψαν κορίτσι στην Υεμένη 8 χρονών και βιαζόταν νόμιμα
Νόμιμοι οι βιασμοί σε ανήλικους γάμους. Αποδεχτή η παιδεραστία στην Υεμένη με τους γάμους ανηλίκων.Δείτε την περίπτωση ενός κοριτσιού που το πάντρεψαν στα 8 του χρόνια, και τα πόσα τράβηξε, μέχρι και η πεθερά της την κρατούσε για να την βιάζει ο δήθεν άντρας της 8χρονης.Οι νόμοι τους είναι από το κοράνι, μιας και ο προφήτης τους ο Μωάμεθ....
παντρεύτηκε την εξάχρονη Αΐσα και πήγε μαζί της όταν ήταν 9 ετών. Διηγείται η Αΐσα: Ο γάμος με τον προφήτη τελέσθηκε όταν ήμουν 6 ετών και ολοκληρώθηκε όταν έγινα 9 και παρέμεινα μαζί του για 9 έτη (μέχρι το θάνατο του). -Sahih al-Bukhari, 7:62:64 Για αυτό και μέχρι σήμερα οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους παντρεύονται κορίτσια από την ηλικία των 6 ετών και μπορούν να ολοκληρώσουν το γάμο στα 9 , σύμφωνα με την Σαρία.

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive