Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΣΟΚ στη Ν. Σμύρνη: Πατέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του - Νεκρός μαζί με τα 2 παιδιά του (ΦΩΤΟ)


Ενας άνδρας, περίπου 40 ετών και δύο παιδιά του, 8 και 10 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, στη Νέα Σμύρνη, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης λίγο μετά τις 6 το πρωί....
Ο πατέρας και τα δύο παιδιά του εντοπίστηκαν απο την πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.



Σύμφωνα με πληροφορίες τα σημειώματα που βρέθηκαν μέσα στο χώρο του ισόγειου διαμερίσματος οδήγησαν την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι ο πατέρας, που ήταν αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, έβαλε φωτιά στο στρώμα προκαλώντας το θάνατο των παιδιών του από ασφυξία και τελικά και του ιδίου.
Πληροφορίες αναφέρουν οτι έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.



Ο τραγικός πατέρας ήταν κατά πληροφορίες διαζευγμένος και είχε πάρει τα παιδιά για Σαββατοκύριακο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Να σημειωθεί οτι τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.




1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive