Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΑΛΒΑΝΟΣ 20 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ 142,5 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣΙ

Φορτωμένο... ως τα μπούνια με χασίς ήταν το αυτοκίνητο ενός 20χρονου Αλβανού που συνελήφθη στα σύνορα να μεταφέρει 142 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχε προμηθευτεί από ομοεθνείς του «βαρόνους»!..
 Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας πληροφορίες για την επικείμενη εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα, είχαν στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας. Ενα από από αυτά, στην Αετόπετρα Ιωαννίνων, εντόπισε το ύποπτο όχημα και οι αστυνομικοί ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη το ακινητοποίησαν. Η έρευνα έβγαλε... λαβράκι καθώς, όπως διαπιστώθηκε, από τη θέση του συνοδηγού και τα πίσω καθίσματα μέχρι το πορτμπαγκάζ το αυτοκίνητο ήταν ασφυκτικά γεμάτο με σάκους, οι οποίοι περιείχαν 107 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 142 κιλών και 500 γραμμαρίων! Ολόκληρη η ποσότητα των ναρκωτικών κατασχέθηκε, ενώ ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

2 σχόλια:

  1. και οπως βλεπετε σε πολλες απο τις περιπτωσεις,εκει που ειχαμε ενηλικες αλβανους-αλλοδαπους εγκληματιες αρχιζει με αυξητικες τασεις να εχουμε και νεους-ανηλικους αλβανους-αλλοδαπους εγκληματιες και για απελαση ουτε λογος φυσικα,τους επιτρεπεται να κανουν οτι γουσταρουν χωρις καμια επιπτωση και συνεπεια,το θεμα ειναι οπως ειπα να απελαθουν μετα την τιμωρια τους εκει δειχνεις οτι εισαι σοβαρο κρατος ολα τα αλλα ειναι για να λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τον απελάσεις, την άλλη εβδομάδα θα είναι πίσω με νέα ταυτότητα. Μόνο το ξύλο μπορεί να έχει αποτελέσματα ή η καταναγκαστικη εργασία μετά ξύλου στα νταμάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive