Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Επεισόδια απο ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ στο μαθητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και καφετέριες.  Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά, στο μαθητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας όταν νεαροί έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και καφετέριες. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν, όταν αναρχοαλήτες πέταξαν πέτρες και καπνογόνα στο προαύλιο της Βουλής...

epeisodia kentro athina10και οι αστυνομικοί απάντησαν με κρότου λάμψης και δακρυγόνα.  Οι μαθητές απ' όλη την Αττική διαδηλώνουν διεκδικώντας, όπως αναφέρουν, «το σχολείο και τη ζωή που τους αξίζει».  «Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, στα Γιάννενα, την Πρέβεζα, την Κατερίνη, τη Θεσσαλονίκη, τη Χίο και αλλού οι συμμαθητές μας βρίσκονται ήδη σε κινητοποιήσεις. 
epeisodia mathitiko2
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά! Ενώνουμε τη φωνή μας σε όλη την Ελλάδα!», επισημαίνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το συντονιστικό των μαθητών. 
epeisodia mathitiko4
Επιπλέον υπογραμμίζει την «έλλειψη καθηγητών, αναλώσιμων κι υποδομών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive