Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Η Κωνσταντοπούλου σηκώνει τη μπάρα των διοδίων και περνά χωρίς να πληρώσει, όπως έκανε ΜΑΖΙ με τον Τσίπρα. ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΗ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Κωνσταντοπούλου σηκώνει τη μπάρα των διοδίων

Σχετική εικόναΒίντεο, στο οποίο φαίνεται να σηκώνει την μπάρα των διοδίων και να περνάει με το αυτοκίνητό της χωρίς να πληρώσει ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.  Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μετέβη στην Καλαμάτα, προκειμένου να παραβρεθεί στη συγκέντρωση συμπαράστασης, σε συμπολίτη μας που, όπως σημειώνει, μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια.  
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ....
«Διόδια Νο4. Στον δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Βουλής στην ανάρτησή της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive