Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΑΥΤΗ είναι η απάντηση Ραγκούση στην Εκκλησία της Ελλάδος. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης ΡαγκούσηςΤην απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδος να του στείλει εξώδικο πρόσκληση, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι υπάρχουν Μητροπολίτες που είναι ομοφυλόφιλοι, σχολίασε ο τέως Υπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Ραγκούσης, με ανάρτησή του στο Facebook....
"Σχετικά με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος: Λυπάμαι για την αντίδραση αυτή. Υπερασπίζομαι πάντοτε τη γνώμη μου και τις αντιλήψεις μου. Μιλάω πάντα με παρρησία. Φυσικά και να υποστώ τη βάσανο των δικαστηρίων. Οι τοποθετήσεις μου αφορούν καταστάσεις. Όλα τα πρόσωπα, ανεξαιρέτως, έχουν τον σεβασμό μου" έγραψε ο κ. Ραγκούσης.
Δείτε την ανάρτηση:

3 σχόλια:

  1. O εβραιος που με τον Αντισυνταγματικο νόμο ώστε οι λαθρο λαθρο να χαρακτηριστούν Έλληνες Ιθαγεεις κάθεται και μιλά.Φυσικα η Ορθοδοξια είναι στο στόχαστρο του οπως πραξαν τα σταυραδελφια του Λένιν και Ροβεσιερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Τα λερωμένα, τ’ άπλυτα τα Παρό-επενδυμένα, μάστα και φύγε φίλε μου, δεν κάνεις πια για μένα …”

    Έχει η ζωή γυρίσματα
    έχει και μονοπάτια
    γκρεμίζουν φτωχοκάλυβα
    και χτίζονται παλάτια

    Υπάρχουν στο χώρο της ελληνικής πολιτικής άνθρωποι που εκμεταλλεύονται πάντα τα χαρακτηριστικά της, την πατρίδα, τον πολιτισμό της, την παιδεία της, την ιστορία της τη γλώσσα της, τη θρησκεία της, το κόμμα τους κλπ με μόνη επιδίωξη τους το προσωπικό τους συμφέρον για να ανέλθουν κοινωνικά και οικονομικά.

    Τα Πασοκοειδή γιὰ να επιβιώσουν χρειάζονται τροφή. Πολὺ τροφή.

    Η όρεξης τους ξεπερνά κι αυτὴν του Τσοχατζόπουλου, του Πάγκαλου και του Βουβουζέλου .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ασυλία και η ατιμωρησία των πασοκολήστων που ενήργησαν ιδιοτελώς, η διατήρηση προνομίων, απολαβών και προκλητικών περιουσιών, εξοργίζουν τους πολίτες, που βλέπουν τις δικές τους περιουσίες να εξαϋλώνονται και υποσκάπτουν την εμπιστοσύνη προς τους πολιτικούς, οδηγώντας τους μαζικά, ιδίως τους νέους χωρίς μέλλον, προς την αναρχία και την αυτοδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive