Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΤΗΝ πάτησαν. Ξυλοδαρμός στο Ρέθυμνο: Οι δράστες δεν ήταν Κρητικοί χρυσαυγίτες όπως λέγανε τα ΜΜΕ αλλά Γάλλοι αναρχικοί

Φωτογραφία για Τόμπολα! Ξυλοδαρμός στο Ρέθυμνο: Οι δράστες δεν ήταν Κρητικοί χρυσαυγίτες όπως λέγανε τα ΜΜΕ αλλά Γάλλοι
Νέα δεδομένα προκύπτουν από την προανάκριση των αστυνομικών αρχών, για τον ξυλοδαρμό του διδακτορικού φοιτητή στο Ρέθυμνο. Ενώ αρχικά είχε προκύψει από τα ΜΜΕ ότι οι δράστες ήταν τρεις Έλληνες χρυσαυγίτες, τώρα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα συγκλινουν ότι οι τρεις δράστες... κατά πάσα πιθανότητα είναι Γάλλοι ανήκοντες στον αναρχικό χώρο οι οποίοι μάλιστα έχουν φύγει από την χώρα μας, έχοντας επιστρέψει στην δική τους.
Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 
Η διεύθυνση διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας (τμήμα SIRENE) διεξάγει έρευνες προκειμένου να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν από τις αρμόδιες αρχές.
Πρόκειται για μια σημαντική ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού, που είχε ξεσπάσει κύμα αντιδράσεων με τα σχόλια για τους Κρητικούς, αλλά και τη Χρυσή Αυγή να δίνουν και να παίρνουν στα social media.

1 σχόλιο:

  1. Και τώρα τι περιμένετε από αυτούς τους αλητες;Να ζητήσουν συγνώμη από την Χρυσή Αυγη; Συγνώμη ζητάνε οι άντρες όταν καταλάβουν πως έκαναν λάθος. Αυτοί όλοι είναι πούστηδες οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive