Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΜΙΑ Πούστης !! αντισυνταγματάρχης έγινε … διοικητής τάγματος! ΠΟΥ; μα, στη Γερμανία βεβαίως, βεβαίως!! ΦΩΤΟ

1496a0003c874798
Μετά από χρόνια προϋπηρεσίας στο Υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας η τρανσέξουαλ Αντισυνταγματάρχης Αναστάζια Μπίφανγκ  έγινε πλέον η νέα διοικητής του Τάγματος της τεχνολογίας πληροφοριών του γερμανικού στρατού με πάνω από 750 στρατιώτες στην δύναμή του....
«Το ωραίο σε αυτή τη θέση είναι ότι να συναναστρέφομαι και πάλι απευθείας με ανθρώπους», δηλώνει η Μπίφανγκ που είχε ξεκινήσει την καριέρα της στον στρατό πριν από 23 χρόνια, τότε ως άνδρας.
Σε όλα αυτά τα χρόνια αισθανόταν περισσότερο γυναίκα παρά άνδρας. Στους ρόλους του συζύγου και του στρατιωτικού όμως είχε καταστείλει την θηλυκή της πλευρά γεγονός που δεν την έκανε να αισθάνεται καθόλου άνετα με το σώμα της.Πριν από δύο χρόνια η Μπίφανγκ μίλησε στον φιλικό της κύκλο ο οποίος την αποθάρρυνε κυρίως λόγω της καριέρας της. «Δεν ήμουν χαρούμενη, δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω με αυτόν τον τρόπο», δηλώνει η 43χρονη.
Η νέα συνάδελφος και αξιωματούχος, Φράντζι Πίκτε, δηλώνει χαρούμενη σχετικά με την «γυναικεία ενίσχυση». Εδώ, το ποσοστό των γυναικών δεν ξεπερνά το 5%», αναφέρει η Πίκτε.


4 σχόλια:

  1. Ο Διογένης όταν είδε ένα θυληπρεπή νέο, του είπε: <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι κτηνοβατεσ,πουστηδεσ δεν θα ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οὔτως ἤ ἄλλως ἡ Γερμανία δὲν εἶναι κράτος, ἑταιρία περιορισμένης εὐθύνης εἶναι ὑπὸ Ἀμερικανικὴν ἐποπτίαν μέχρι τὸ 2100. Συνεπῶς δὲν ἔχει στρατόν ἀλλὰ ἕν εἶδος ἐθνικῆς φρουρᾶς, ὁπότε ποῦ τὸ παράξενον ἄν εἰς αὐτὴν ὑπάρχουν καὶ μερικὲς ἀνωμαλάρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γερμανία. Η ποιο διεφθαρμένη χώρα. Γερμανοί. Ο λαός που αιματοκύλησε τον κόσμο δυο φορές τον εικοστό αιώνα. Αυτοί έκαναν την απάτη, επιστήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive