Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

«Είχα την ευλογία του Θεού να με αγαπήσει ο κόσμος χοντρέλο». Η Έλντα Πανοπούλου μιλά, μεταξύ άλλων, για την αλλαγή στην εμφάνισή της

«Είχα την ευλογία του Θεού να με αγαπήσει ο κόσμος χοντρέλο»
Για την απώλεια κιλών, τη Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και τις απόψεις που έχει εκφράσει τον τελευταίο καιρό η Χρυσούλα Διαβάτη για το επάγγελμα του ηθοποιού, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Έλντα Πανοπούλου σε συνέντευξη που...
παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
«Δεν είναι θέμα δύναμης, είναι θέμα απόφασης», σημείωσε, αναφερόμενη στο θέμα της απώλειας των κιλών της και συνέχισε: «Για μια βδομάδα είναι το δύσκολο. Όταν περάσει αυτή η βδομάδα αρχίζει και γίνεται τρόπος ζωής και σιγά σιγά μπαίνεις σε αυτή τη φόρμουλα. Δε βίωσα ρατσισμό γιατί είχα την ευλογία του Θεού να με αγαπήσει ο κόσμος χοντρέλο. Όταν άρχισε να αναπτύσσεται η καριέρα μου, άρχισαν να αναπτύσσονται και τα κιλά μου. Για πολλούς συνανανθρώπους μας το φαγητό είναι διέξοδος και χάδι».
Σε άλλο σημείο της συνένευξή της, η Έλντα Πανοπούλου ανέφερε: «Το να εκτιμούσα ανθρώπους για τους οποίους έχασα την εκτίμησή μου μετά τη συνεργασία μας, έχει γίνει. Και μάλιστα έχει γίνει πολλές φορές. Βγαίνουμε και διηγούμαστε διάφορα πράγματα στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά το μάτι δεν την κρύβει την πραγματικότητα. Το μάτι τη λέει την αλήθεια.
Μετά τη Ρένα Βλαχοπούλου ζω την πιο ευτυχισμένη στιγμή της θεατρικής μου πορείας. Είναι φυσικό η δημοσιότητα να σε παρασύρει σε κάποιες ατραπούς όχι πολύ εύκολες. Κι εμένα με μάλωσε κάποτε ο Κώστας Βουτσάς και είχε δίκιο που με μάλωσε. Κι εγώ δυσανασχετούσα όταν η Ρένα Βλαχοπούλου ήθελε να την πηγαίνω με το αυτοκίνητο στο θέατρο δυόμιση ώρες πριν την παράσταση, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα πόσο δίκιο είχε. Υπάρχει ιερότητα επί σκηνής και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί που αυτή την ιερότητα την ποδοπατούν και τη βρωμίζουν. Την κάνουν βόθρο!».
Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε πρόσφατες δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη, σχολιάζοντας: «Η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ήταν μια ασφαλιστική δικλείδα. Μπορώ να αντιληφθώ αυτό που λέει η σπουδαία ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη και την ανησυχία της για τον τρόπο με τον οποίον παρεισφρύουν στο επάγγελμά μας άνθρωποι που καμία σχέση δεν έχουν με αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive