Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Θα τους ΚΑΨΕΙ ο Θεός. Με τον... Πάπα, τρέιλερ στα ελληνικά «σατιρίζει» την Παναγία – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Με τον... Πάπα, τρέιλερ στα ελληνικά «σατιρίζει» την Παναγία – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Αντιδράσεις από ανθρώπους της εκκλησίας αλλά και απλούς χριστιανούς, έχει προκαλέσει το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 με τίτλο «Παρθένα Ζωή»!  Όπως δηλώνουν, σατιρίζει και προσβάλλει την Παναγία. Στην σειρά πρωταγωνιστή η Ζωή...
μία 19χρονη κοπέλα, γεμάτη όνειρα για το μέλλον. Ζει με την οικογένειά της, έχει σχέση, αλλά είναι ακόμα παρθένα. Μία γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της αλλά και τη ζωή των ανθρώπων γύρω της, για πάντα.
Η «Παρθένα Ζωή» βασισμένη στη ξένη σειρά, Χουάνα, η Παρθένα (Juana La Virgen) από τη Λατινική Αμερική, έχει ήδη κάνει «πάταγο» σε όλες τις χώρες προβολής της και «ταξιδεύει» για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Η νέα τηλεοπτική σειρά αναμένεται να αρχίσει από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 19:00.
Στο τρέιλερ που θα δείτε πρωταγωνιστεί ο... «Πάπας» (ηθοποιός), στον οποίο δύο καρδινάλιοι αναφέρουν πως βρέθηκε παρθένα γυναίκα, η οποία έμεινε έγκυος.
Το μυαλό όλων πάει στην Παναγία, η οποία όπως και ο Χριστός αποτελούν για πολλούς πρόβλημα και κατά καιρούς ακούμε διάφορα περιστατικά, όπως αυτό στο ΕΟΠΠΕΠ, όπου διευθύντρια πέταξε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια!
Εμείς απλά παραθέτουμε το τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive