Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΙΟΣ Αλέξης. ΟΛΟΙ στην ΙΔΙΑ συμμορία είναι. Όταν η Ν.Δ. έλεγε όποιος δεν έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ να πουλήσει το σπίτι του (βίντεο)

Όταν η Ν.Δ. έλεγε όποιος δεν έχει να πληρώσει ΕΝΦΙΑ να πουλήσει το σπίτι του (βίντεο)
Αναρτήθηκαν την Κυριακή τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ και η αξιωματική αντιπολίτευση άνοιξε και πάλι τη συζήτηση για τον δυσβάσταχτο αυτό φόρο (τον οποίο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έφεραν στη ζωή μας), θυμίζοντας τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα περί κατάργησής του.Τι έλεγαν τότε, όμως, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα φωνάζουν για την επιβολή αυτού του φόρου; Άδωνις Γεωργιάδης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης...
 έλεγαν με σθένος πως όποιος δεν έχει να πληρώσει τον φόρο, να πουλήσει το σπίτι του.

Δείτε τα βίντεο:

Ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να υπηρετήσει όσο πιο καλά μπορεί την κομματική γραμμή χαρακτήρισε τον φόρο ως δίκαιο.

H δήλωση Κικίλια

Για τον εφιάλτη του ΕΝΦΙΑ και τα εκκαθαριστικά που αναρτήθηκαν στο Taxisnet όπου οι πολίτες καλούνται ξανά να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αναφέρθηκε ο Βασίλης Κικίλιας εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.
Αναλυτικά η δήλωση
«Από σήμερα (σ.σ Δευτέρα), οι εξαντλημένοι από τους φόρους συμπολίτες μας, καλούνται να πληρώσουν άλλα 3,1 δισ. ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ. Αυτόν που θα καταργούσε ο κ. Τσίπρας πρόπερσι και θα μείωνε πέρυσι.
Απέναντι στα συνεχή ψέματα Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά τη γλώσσα της Αλήθειας και έχει δεσμευτεί να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% στα δύο πρώτα χρόνια της Κυβέρνησής του» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Και η απάντηση Μαξίμου

Η ΝΔ και ο κ. Κικίλιας συνεχίζουν τη φθηνή αντιπολίτευση, θεωρώντας πως οι πολίτες πάσχουν από μαζική αμνησία» αναφέρει η κυβέρνηση απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ.
«Τους υπενθυμίζουμε:
1) Τον ΕΝΦΙΑ, που όψιμα θυμήθηκε να δεσμευθεί πως θα μειώσει η ΝΔ, τον επέβαλε η ίδια μαζί με το ΠΑΣΟΚ και διαρκώς δεσμεύονταν για επαναδιαπραγμάτευση χωρίς να πράξουν τίποτα.
2) Η σημερινή κυβέρνηση, στο μετρό του δυνατού, έπραξε το αυτονόητο. Προχώρησε σε μειώσεις του φόρου για τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα.
3) Η ΝΔ πρέπει να αποκτήσει το πολιτικό θάρρος και να ομολογήσει ότι έκανε λάθος όταν καταψήφιζε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για τα μεσαία και χαμηλά στρώματα που έφερε η κυβέρνηση με τη συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση».
Νωρίτερα ο Β. Κικίλιας είχε δηλώσει: «Από σήμερα, οι εξαντλημένοι από τους φόρους συμπολίτες μας, καλούνται να πληρώσουν άλλα 3,1 δις ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ.
Αυτόν που θα καταργούσε ο κ. Τσίπρας πρόπερσι και θα μείωνε πέρυσι.
Απέναντι στα συνεχή ψέματα Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά τη γλώσσα της Αλήθειας και έχει δεσμευτεί να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% στα δύο πρώτα χρόνια της Κυβέρνησής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive