Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Γιατί επιχειρούν να "κλέψουν" και ΠΑΛΙ τα ταμειακά διαθέσιμα από τους Δήμους;

Αποτέλεσμα εικόνας για ταμειακά διαθέσιμα«Τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων ανήκουν στους πολίτες των τοπικών μας κοινωνιών» τονίζει, σε ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, με αφορμή σχετικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τη «Μεταφορά διαθεσίμων των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στις ομάδες Λογαριασμών Νο 250-Κοινού Κεφαλαίου του Ν. 2469/97 και του Νο 260-Ταμειακής Διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος»....
    Γι' αυτόν τον λόγο συγκαλείται, εκτάκτως, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ για να απαντήσει στην ενεργοποίηση «εκ νέου της απαράδεκτης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου του 2015, με την οποία η κεντρική κυβέρνηση υποχρέωνε τους δήμους να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος». Και τότε η ΚΕΔΕ με απόφαση τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου της, όσο και έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων δημάρχων και τακτικών συνεδρίων της, είχε εκφράσει την αντίθεσή της στο περιεχόμενο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, υπερασπιζόμενη την οικονομική ανεξαρτησία και αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης και είχε καλέσει τους δημάρχους να μην καταθέσουν τα χρήματα των δήμων τους στην Τράπεζα της Ελλάδος. «Όπως το 2015, έτσι και τώρα, θα μας βρουν απέναντι» επισημαίνει ο κ. Πατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive