Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

«Σαραβαλάκια» για πέταμα τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

Αποτέλεσμα εικόνας για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη
Σπασμένοι υαλοκαθαριστήρες που καλύπτονται με… αυτοκόλλητα, προφυλακτήρες που είναι δεμένοι με σχοινιά και χαλασμένα κιβώτια ταχυτήτων, είναι ορισμένα μόνο από τα προβλήματα που εντόπισε στα περιπολικά της Θεσσαλονίκης η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών....

Αποτέλεσμα εικόνας για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη
 Με ανακοίνωσή της περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση των οχημάτων της ΓΑΔΘ και καλεί την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς «ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συμβεί το μοιραίο και η ευθύνη θα βαραίνει όλους». 
Αποτέλεσμα εικόνας για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη
Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας αναδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα της τραγικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα περιπολικά και τα υπόλοιπα οχήματα του Σώματος.
Αποτέλεσμα εικόνας για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη
«Η κατάσταση των περιπολικών της Θεσσαλονίκης είναι τραγική και έχουμε ασχοληθεί πάμπολλες φορές, χωρίς κανένας από τους αρμοδίους να συγκινείται. Η εικόνα όμως που αντικρίσαμε στα περιπολικά της Τροχαίας είναι σοκαριστική. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι πολίτες αντιδρούν στις συστάσεις των συναδέλφων μας και τους φέρνουν σε δύσκολη θέση, βλέποντας την τραγική κατάσταση των οχημάτων», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών Θεσσαλονίκης. Αποτέλεσμα εικόνας για τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη
Οι συνδικαλιστές θεωρούν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι αστυνομικοί που οδηγούν τα συγκεκριμένα οχήματα κινδυνεύουν, ενώ πολλές φορές έχουν βάλει χρήματα από την τσέπη τους για να επιδιορθώσουν βλάβες, αφού η έγκριση δαπανών γίνεται με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς. «Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι τα ελάχιστα περιπολικά που έχουν απομείνει στην πόλη μας λειτουργούν 24 ώρες ασταμάτητα και έχουν από 400.000-650.000 χλμ. είναι εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος σε σύντομο χρονικό διάστημα η Θεσσαλονίκη να μείνει εξ ολοκλήρου χωρίς περιπολικά. Δυστυχώς οι υποσχέσεις για ένταξη της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα (υπενθυμίζουμε ότι ήδη σε δύο προγράμματα δεν είχε συμπεριληφθεί η Θεσσαλονίκη), ενώ πολιτική και φυσική ηγεσία προσπαθούν μάταια πλέον να κρύψουν κάτω από το χαλί ένα πρόβλημα τεραστίων διαστάσεων», αναφέρουν.
Σχετική εικόνα
Η ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης καλεί την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων να παρέμβει δυναμικά και να καταθέσει στη Δικαιοσύνη φάκελο με όλα τα στοιχεία για την κατάσταση των οχημάτων της ΓΑΔΘ. «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι αιτιολογίες περί οικονομική στενότητας, όταν γύρω μας κατασπαταλώνται εκατομμύρια ευρώ, δεν μας πείθουν», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive