Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ & Τραγωδία με δύο νεκρούς Αιτωλοακαρνάνες σμηνίτες σε τροχαίο στα Παλιάμπελα Βόνιτσας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!

Τραγωδία με δύο νεκρούς Αιτωλοακαρνάνες σμηνίτες σε τροχαίο στα Παλιάμπελα Βόνιτσας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!
Για το τροχαίο δυστύχημα εξέδωσε ανακοίνωση και η Πολεμική Αεροπορία: «Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις (3) Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα στις 09:30, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας. Οι δύο εξ΄αυτών, ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί...
ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο.
Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τι αρμόδιες υπηρεσίες».
Νεότερη ενημέρωση:
O 19χρονος ήταν από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, ο 25χρονος από το Δοκίμι Αγρινίου και ο τρίτος που επέβαινε στο αυτοκίνητο (20 χρονών) είναι από το Ζευγαράκι Αγρινίου. Ο οδηγός του φορτηγού είναι 61ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βόνιτσας. Το τραγικό συμβάν συνέβη στο 33οχλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και το μοιραίο μπλε fiat που επέβαιναν οι 2 σμηνίτες που υπηρετούσαν στο Αεροπορικό Απόσπασμα του Ακτίου κινούνταν στην κατεύθυνση προς Βόνιτσα.   
Ανείπωτη τραγωδία στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, κοντά στα Παλιάμπελα, στις 10 περίπου σήμερα το πρωί. Νεκροί από Ι.Χ. αυτοκίνητο ανασύρθηκαν δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 19 και 25 ετών, ενώ ένας ακόμη νεαρός που επέβαινε στο όχημα, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Το Ι.Χ. συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, σε ένα σημείο καρμανιόλα, στο οποίο ουκ ολίγοι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

troxaio-fantaroi-bonitsa2
troxaio-fantaroi-bonitsa1
troxaio-fantaroi-bonitsa3
troxaio-fantaroi-bonitsa4
Πηγή φωτογραφιών: sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive