Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Παραλίγο να πεθάνει ο ... νεκροθάφτης απ το σοκ. Την ώρα που ετοίμαζε ηλικιωμένη για την τελευταία κατοικία της, ξύπνησε και του είπε….

Σχετική εικόνα
Σε κατάσταση σοκ ο υπεύθυνος γραφείου τελετών μετά το  απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην πόλη...
Gelsenkirchen στη Γερμανία.  Μια 92χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο γραφείο τελετών Munstermann, καθώς είχε δηλωθεί νεκρή από γιατρό σε οίκο ευγηρίας.  Όταν ετοίμαζαν την κηδεία, έπαθε σοκ όταν σήκωσε το καπάκι από το φέρετρο και ρώτησε “που είμαι;”.  Ενώ ήταν ξαπλωμένη στο φέρετρο και με τα μάτια ανοιχτά, ο υπεύθυνος έλεγξε τον παλμό της και κάλεσε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γραφείο τελετών και μετέφερε τη γυναίκα σε τοπικό νοσοκομείο.  Η αστυνομία διενεργεί έρευνα στον οίκο ευγηρίας και τον γιατρό που ανακήρυξε νεκρή την 92χρονη το βράδυ της Κυριακής.  “Είναι φοβερό και ανεξήγητο. Μας επικρίνουν όλοι”, σημείωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του οίκου ευγηρίας Lother Burger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive