Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΧΑΝΙΑ. ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΕ ΑΜΑΞΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΔΙΨΑ. ΧΟΝΤΡΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΚΑΡΔΟ ΑΜΑΞΑ

Αναστατώθηκαν θαμώνες και περαστικοί τουρίστες στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, όταν είδαν ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους, πριν από λίγες μέρες, να σωριάζεται στο έδαφος ένα από τα άλογα που μεταφέρουν τους επισκέπτες με άμαξες. Οι πιο ψύχραιμοι έσπευσαν να βοηθήσουν το ταλαιπωρημένο ζωντανό, δίνοντάς του έναν κουβά νερό....
πράγμα που το συνέφερε κάπως. Ομως, αρκετοί Βρετανοί και Γερμανοί τουρίστες «τα έσουραν» για τα καλά στον αμαξά για τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης του αλόγου. «Καθόμασταν σε διπλανή καφετέρια, όταν ξαφνικά ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο. Ηταν τόσο μεγάλο το μπαμ, που νομίζαμε ότι είχε πέσει κάποιο κτίριο» περιέγραψε στο zarpanews.gr μία αυτόπτης μάρτυρας. «Αμέσως μετά επικράτησε πανζουρλισμός.
Οι τουρίστες άρχισαν να φωνάζουν “Ντροπή σας! Εξοντώνετε τα ζώα!” Επειτα, κάποιοι μας απομάκρυναν, δεν μας άφησαν ούτε να πλησιάσουμε ούτε να βγάλουμε φωτογραφίες» διηγείται και προσθέτει: «Φαίνεται ότι δεν του είχαν δώσει νερό για ώρες, γιατί δεν μπορούσε να σηκωθεί με τίποτα. Προσπαθούσαν να το σηκώσουν, όμως ξανάπεφτε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive