Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Βγαίνει μπροστά η Ομογένεια για τη Μακεδονία: Η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί κανένα διάλογο για το όνομα


Ανακοίνωση
Η Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος – Αυστραλίας σχετικά με την ονοματοδοσία των Σκοπιων δηλώνει τα εξής:...

. Η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχθεί κανένα διάλογο πλέον για το όνομα- ταυτότητα των Μακεδόνων, με τους Σλάβους- νεοκομιτατζήδες της γειτονικής χώρας με ή χωρίς τον μανδύα της αλβανικής χροιάς της κυβέρνησης Ζάεφ.
. Το όνομα-ταυτότητα των Μακεδόνων είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ανήκει στον Ελληνισμό.
. Άμεση διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας του κράτους με πρωτεύουσα τα Σκόπια, στις προαιώνιες εστίες του Ελληνισμού, όπως Μοναστήρι, Γευγελή, Κρούσοβο, Αχρίδα (Αρχαία Λυχνίδα), Στρώμνιτσα.
. Άμεση παύση της βάρβαρης καταστροφής του κλασσικού, ελληνιστικού, μεσαιωνικού, νεώτερου πολιτισμού των Μακεδόνων στις άνω περιοχές.
. Ελεύθερη δήλωση της ελληνικής ταυτότητας των γηγενών Μακεδόνων του γειτονικού κράτους, οι οποίοι δεν έχουν καμμία φυλετική – εθνολογική- εθνοτική, πολιτιστική συγγένεια με τους Σλάβους του κράτους αυτού που είναι μόνο Σλάβοι.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο

1 σχόλιο:

  1. δεν παραδίδουμε το όνομα,θα το υπερασπιστούμε μέχρι να πεθάνει ο χαιλάντερ,το κρατίδιο λέγεται βαρντάσκα,τίποτε περισσότερο τίποτα λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive