Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις στη Χειμάρρα: Αγανακτισμένοι κάτοικοι εισβάλουν στο δημοτικό συμβούλιο [βίντεο]

Αποτέλεσμα εικόνας για Ραγδαίες εξελίξεις στη Χειμάρρα: Αγανακτισμένοι κάτοικοι εισβάλουν στο δημοτικό συμβούλιο [βίντεο]
Η υπόθεση των κατεδαφίσεων 18 κτιρίων στην Χιμάρα ξανά στο προσκήνιο. Εχθές ήταν να συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο για την επικύρωση του master plan για τον δήμο Χιμάρας. Κατόπιν παρέμβασης των κατοίκων της Χιμάρας...
το δημοτικό συμβούλιο δεν πραγματοποίησε την έκτακτη συνέλευση για τις κατεδαφίσεις σήμερα.
Ωστόσο οι πιθανότητες να μην ψηφιστεί το master plan είναι μηδαμινές καθώς η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ανήκει στο στρατόπεδο του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα.
Όπως έχει διαρρεύσει η διευθύντρια της Επιθεώρησης Εδαφικής Προστασίας (IKMT) κα Dallëndyshe Bici, έχει ζητήσει τους φακέλους των κτιρίων ώστε να προχωρήσει τις διαδικασίες κατεδάφισης.
Οι κάτοικοι της Χιμάρας έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε κατάστημα στο Παλέρμο όπου θα γίνει το συμβούλιο .
 Πηγή: himara.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive