Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Κηδεία Ζωής Λάσκαρη: Ο σπαρακτικός επικηδείος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην μητέρα της μίλησε και η Μαρία Ελένη και την ευχαρίστησε για όλα.
«Είμαι τόσο τυχερή που είσαι μάνα μου, τόσο ευγνώμων που μου έδωσες τόσα πολλά, με έμαθες τόσα πολλά, πάρα πολλά και έχουμε κάνει άλλα τόσα πολλά όμορφα πράγματα, θα τα θυμάμαι όλα. Είσαι το πιο λαμπρό αστέρι και θα με φωτίζεις πάντα, είσαι η δύναμή μου, πάντα θα είσαι δίπλα μου, πάντα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μαμάκα μου».
Η τελευταία πράξη παίχτηκε στο πρώτο νεκροταφείο. Εκεί, που και οι 4 αγκάλιασαν για τελευταία φορά το λευκό φέρετρο και ο Αλέξανδρος με ένα φιλί αποχαιρέτησε την σύντροφο μιας ολόκληρης ζωής. Την Ζωή του, την Ζωίτσα όλων μας. Και λύγισε.
          
Οι δικοί της άνθρωποι έβαλαν μαζί της και τις αγαπημένες της μπουκαμβίλιες από το εξοχικό της στο Πόρτο Ραφτη
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εξέφρασε προσωπικά τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της, στον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τις κόρες της Μαρία -Ελένη Λυκουρέζου, Μάρθα Κουτρουμάνου και στην εγγονή της, Ζένια Μπονάτσου.
Στη νεκρώσιμη ακολουθία παραβρέθηκαν ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου – Νόνικα Γαληνέα, Βέρα Κρούσκα, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Φαίδων Γεωργίτσης, Φώτης Μεταξόπουλος, Σταμάτης Φασουλής, Γιάννης Βογιατζής, Άννα Φόνσου, Έλενα Ακρίτα, κά.
Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου -ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο τέως πρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Σήφης Βαλυράκης, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, ενώ ένα στεφάνι με κόκκινα γαρύφαλλα έστειλε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive